Platteau Ramen

Klikramen, sectionale poorten, voordeuren en zonwering. Alles wat je op kiepstand kunt zetten, mee kunt in huis vallen of de zon mee buitenshuis houdt, maken ze bij Platteau Ramen gewoon op maat. Als pro’s in hun vak maken deze buitenschrijnwerkers alles vanuit hun eigen atelier. Wij doken ook ons atelier in en bouwden een nieuwe site, timmerden een Facebookstrategie in elkaar en gaven visitekaartjes en ander drukwerk vorm.

Platteau Ramen project

Altijd up-to-date

Alles verandert en evolueert. Om up-and-running te blijven, staat Platteau Ramen bij ons in nauw onderhoud. We optimaliseren de site continu, zorgen voor een site die mee is met zijn tijd en houden het publiek warm en up-to-date via Facebook.

Wil je ook jouw project op de kaart in woord en beeld? Een nieuwe, aantrekkelijke website, die de schermpjes van menig computer, tablet of smartphone doet blinken? Onze deur staat altijd open.

Presentatiemap Platteau Ramen
Toonzaal Platteau Ramen

Ramen op maat, drukwerk op maat

Om de opvallende huisstijl van Platteau Ramen extra in de – rooie – verf te zetten, begonnen we met passend drukwerk op maat: van visitekaartjes tot nieuwe gevelborden en T-shirts.

Volgens de regels van het vak

Sectionale poorten zijn sexy. Maar misschien nét niet genoeg om altijd bij de juiste persoon terecht te komen. Om het vakmanschap van Platteau Ramen beter aan de man te brengen, bouwden we een aangepaste SEO-strategie uit.

Vanuit een diepgaande SEO-analyse creëerden we een duidelijke sitestructuur. Met een flinke dosis relevante content tilden we de nieuwe site naar een hoger niveau.


Bekijk de website

Met de deur in huis

Een goed raam verbetert je uitzicht, zonder belemmering. Zo dachten we ook over de site. Clean, to-the-point, duidelijk. Meteen zichtbaar wat je nodig hebt, recht voor de raap. Gewoon met de deur in huis vallen, zeg maar.

De nieuwe website heeft een heldere structuur, zowel front als back: de gebruiker vindt onmiddellijk wat hij zoekt, en Google weet ook meteen van wanten.

Platteau Ramen mobile devices

Wat wij deden

En jij?

Wil jij jouw project in een gebruiksvriendelijke website gieten? Had je graag je bedrijf op de kaart gezet met een straffe campagne? Of heb je nood aan een sterk staaltje content waarmee je jouw publiek inspireert en je diensten verkoopt als zoete broodjes? Kom langs bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op