053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Retargeting

Retargeting: recht op je doel af

Bij het eerste bezoek aan je website zal een nieuwe, potentiële klant zelden meteen shoppen. Misschien twijfelt hij nog, ook al is hij erg geïnteresseerd in je aanbod. Hij verlaat je webshop of website, zonder actie te hebben ondernomen. Een effectieve oplossing is dan retargeting. Met retargeting geef je je twijfelende klant eigenlijk een vriendelijk duwtje in de rug. Een code die we op je website installeren zal die klant namelijk ‘volgen’ en op het juiste moment aan jouw website herinneren via een heel gerichte advertentie, bijvoorbeeld op Facebook. Als die advertentie goed is opgebouwd en je klant zich aangesproken voelt, zal hij de knoop misschien doorhakken. Op die manier bereik je dus een hele hoop klanten die zonder meer je website verlaten hebben en stijgt je conversie dus aanzienlijk. Retargeting is door die persoonlijke manier van adverteren een heel effectieve manier van marketing. Je merk blijft namelijk in het vizier en zodra je klant klaar is om te kopen, zal hij tot actie overgaan, en wel sneller dan zonder de beelden die hij al surfend tegengekomen was.

Van alle markten thuis

Retargeting is slechts een van de vele mogelijkheden om je klant (opnieuw) in aanraking te brengen met je product of dienst. Ook AdWords-advertenties kunnen een deel uitmaken van je strategie, maar zonder een duidelijke structuur, de perfecte beelden, teksten die hem aanspreken en alle nodige functionaliteiten, zal je website niet voldoende scoren. Gelukkig kan je bij Green Bananas terecht voor een totaalpakket: van groen project tot rijpe website, we helpen je bij elke stap.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Laat je project rijpen bij ons

Wil je graag wat meer uitleg over retargeting en onze andere diensten, wat wij kunnen betekenen voor jouw project? Neem contact op met ons via het contactformulier, stuur een mailtje of via telefoon 053 42 41 55.