053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Social media marketing

Social media marketing: meer respons en interactie

Heb je een nieuwe website of webshop laten maken? Naast het degelijk en goed uitgedacht webdesign is de internet marketing en vooral de social media marketing ook van belang. En daarvoor kan je rekenen op Green Bananas. Omdat de sociale media blijven groeien, is het van belang om daarop in te spelen met een gloednieuwe website of webshop. Mobielvriendelijke webpagina’s zijn hierbij een belangrijk aspect. Via sociale mediakanalen Facebook of Instagram kunnen promotiecampagnes en advertenties opgezet worden en zodoende via push marketing verspreid worden bij de gewenste doelpublieken. Via retargeting kunnen we de klanten die je “verliest” op je website zelfs blijven volgen en hen aan jouw website doen herinneren.

We gaan nauwkeurig na welke acties ondernomen moeten worden, afhankelijk van jouw wensen. Meer respons, meer naamsbekendheid, meer leads of een betere reputatie: je kan jouw publiek bepalen en via sociale media je doel halen. Daarnaast is een goede social media strategie zeker belangrijk in deze digitale tijden. Ook dat behoort tot het pakket social media marketing van Green Bananas.

Social media marketing en meer

Wij zetten niet enkel social media marketing campagnes op, maar nemen ook graag een nieuw webdesign, webshopbeheer, grafisch ontwerp, e-mailmarketing, copy & SEO content, GoogleAds en drone luchtfotografie voor onze rekening. Green Bananas staat dus met plezier in om het totaalpakket van jouw idee uit te werken.

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Onze projecten

Een social media marketing plan bedenken we bij Green Bananas op maat. Samen met jou bekijken we wat het doel is van je project en op welke manier we dat het beste kunnen bereiken. In ons portfolio kan je bekijken welke klanten jou voor gingen. Als je vragen hebt, of meer informatie wilt, neem dan zeker contact op met ons via het contactformulier of door te bellen. Je kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Misschien tot binnenkort?