Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Communicatiebureau Green Bananas weet van aanpakken

Tijd om je webdesign of huisstijl over een andere boeg te gooien? Zin om een nieuwe website of webshop te laten bouwen? Hulp nodig met je e-mailmarketing? Of zoek je een woordentovenaar om je content een boost te geven? Ons communicatiebureau barst van talent!

Van webdesign tot online marketing en alles daartussen

Green Bananas is een veelzijdig communicatiebureau waar je een ervaren en talentvol team van developers, content creators, marketeers en grafische vormgevers vindt.

Een communicatieplan opmaken in drie stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van eerste kennismaking tot briefing.

We starten met een koffietje en luisteren graag naar jouw wensen en behoeften. Hoe beperkt of uitgebreid die ook zijn.

Goedgekeurd design

Van interne brainstorm tot de conclusie.

Vervolgens gaat het team brainstormen over de mogelijkheden en bedenken we samen een strategie. Die lichten we in detail toe.

website kinesist

Van ontwikkeling tot opvolging project.

Goedgekeurd? Dan gaan we met de ideeën aan de slag! Ook na de uitvoering blijven we het project opvolgen met updates en analyses.

Werken met een communicatiebureau? We beantwoorden enkele vragen:

What’s the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over. Hier alvast enkele tips rond spannende content maken.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarom heb ik een tone of voice nodig voor mijn succesverhaal?

De tone of voice van je merk is de manier waarop je jouw doelgroep aanspreekt. Formeel of informeel? Humoristisch of serieus? Luchtig of feitelijk? … Doe je dit consistent? Dan maak je jouw merk herkenbaar én werk je aan een uniek merkimago. De perfecte manier dus om je van je concurrenten te onderscheiden!

Mijn leads stijgen niet meer en ik krijg geen nieuwe klanten bij. Wat nu?

Misschien is het tijd om je communicatie eens onder de loep te nemen en nieuwe strategieën uit te proberen. Klanten aanwerven vraagt tijd en kennis. Via een marketingscan van Green Bananas weet jij direct waar je aan kan werken om je project te laten groeien!

Kan ik met mijn drukwerk bij jullie terecht?

Natuurlijk! Ook visitekaartjes, flyers en autobestickering zijn doelgerichte middelen om te communiceren naar je doelpubliek. Denk je aan nog iets anders? Onze grafische ontwerpers staan al te popelen om aan jouw ontwerp te beginnen!

Offline of online communicatie, wat scoort het best?

Afhankelijk van jouw doelgroep*, je boodschap én je doelen kies je voor offline marketing of online marketing. Of beiden. Het gaat vooral over HOE je de verschillende communicatiekanalen inzet. Wil je weten welke middelen bij jouw bedrijf en doelgroep passen? Vraag het aan ons! * Hoe je doelgroep bepalen? Klik op de link 😉

Waarom werken met een communicatiebureau?

Omdat het naast heel wat voordelen, ook veel plezier en kennis biedt! Met al meer dan 10 jaar ervaring weet Green Bananas van aanpakken door de juiste hulpmiddelen en strategieën aan te reiken. Samen sta je sterker (én creatiever) dan alleen! Laat je communicatie dus aan echte experts over en bespaar tijd en energie die je in andere zaken kan steken. Ontdek wat een leuk team er achter Green Bananas zit!

Enkele projecten uit ons portfolio.

Zo zie je maar dat wij, communicatiebureau Green Bananas, van alle markten thuis zijn. Onze missie? Jouw project online laten rijpen tot een succesverhaal. En dat met aandacht voor creativiteit en gebruiksvriendelijkheid. Zowel voor grote als voor kleine bedrijven staat ons team paraat om met veel passie en plezier aan je website, huisstijl, advertenties… te werken.

Benieuwd met welke grote namen wij als communicatiebureau al samenwerkten? In ons portfolio vind je merken terug als Van Eyck Sport, Fraises de Guillaume, Timmermans Tuinmeubelen, Haier en Panasonic. Wat je ook nodig hebt, ons team doet het met plezier!

Op zoek naar een communicatiebureau met een vleugje humor? Green Bananas heet je van harte welkom!

Ben je een ondernemer en wil je uitpakken met je communicatie?

Laat dan snel weten wat wij voor jou kunnen doen als communicatiebureau! We luisteren graag naar jouw ideeën en creëren zo samen een spetterend project.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.