Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een website met responsive design? Zorgen we voor!

Meer dan 1 op 2 bezoekers van je website doet dat vandaag vanop een mobiel apparaat, zeg maar een tablet of smartphone. Vanop een kleiner scherm dus. Responsive design zorgt ervoor dat je website ook dan nog steeds perfect leesbaar en vooral bruikbaar is.

Responsive design: jouw garantie op meer bezoekers.

Hier bij Green Bananas hebben we zo onze specialiteiten en een daarvan is websites en webshops maken. We volgen dus ook de laatste trends in internetland. Haja, want we willen natuurlijk dat ons werk goed scoort online. En aangezien steeds meer mobiel surfen een van de trends is, nemen we dat uiteraard ook mee in ons webdesign. Dankzij responsive webdesign zijn al onze websites en webshops ook perfect bruikbaar op een veelheid van apparaten. Van desktop tot smartphone, een website van Green Bananas blijft altijd perfect leesbaar en bruikbaar.

En dat leidt tot tevreden bezoekers. We bieden ze immers steeds een optimale webervaring, ongeacht de grootte van hun beeldscherm. Gebruiksvriendelijkheid of usability staat hier niet voor niets al jaren bovenaan ons prioriteitenlijstje. Conversie-optimalisatie staat overigens ook al hoog op dat zelfde lijstje. We zorgen dus met andere woorden niet alleen voor tevreden bezoekers, met aantrekkelijke content en de nodige call-to-actions mikken we ook op meer conversies. ‘Ik keer tevreden terug’? Dat geldt ook voor jouw website bezoekers.

Responsive webdesign is dus ook een goede zaak voor je portemonnee!

Een website met responsive design laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Of we ook nog iets anders doen?

Absoluut! We kunnen niet alleen zorgen voor een responsive design voor je website. We kunnen ook je hele website of webshop ontwikkelen. En bovendien zijn we ook zo’n beetje een one-stop shop voor alles wat te maken heeft met marketing en communicatie. We staan dus ook voor je klaar voor Google Ads, SEO, contentmarketing, affiliate marketing, remarketing en retargeting. Enne, bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook de nodige content. En hebben jullie eigenlijk wel beelden? Onze copywriters schrijven alle teksten die je nodig hebt en voor sprekende beelden sturen we onze huisfotograaf voor jou op pad. Die laatste is trouwens een echte krak in zijn vak. Of wat denken jullie van realisaties met 360°-fotografie en drone luchtfotografie?
Goh… En eigenlijk doen we nog wel een pak meer. Kort samengevat? Je kunt bij ons terecht voor al je online en offline marketing en communicatie. Meer weten? Neem een kijkje in ons dienstenoverzicht of contacteer ons voor een babbel over jouw ideeën. We bekijken graag samen hoe we je kunnen helpen.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • webdesign op maat
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Online vindbaarheid? Onze prioriteit bij webprojecten.

Jouw nieuwe website een naald in een hooiberg? Niet als het van ons afhangt. We maken natuurlijk gebruik van responsive design voor een zo groot mogelijke gebruiksvriendelijkheid, maar we zorgen er ook voor dat je snel vindbaar bent online. Je website bouwen is hier een team effort. Ons grafische team gaat aan de slag om jouw klant bij de hand te nemen en hem in de goeie richting te sturen dankzij de juiste grafische elementen op de juiste plaats. Voor de ontwikkeling wordt het team bijgestaan door developers, zodat alles op en achter het scherm zo vlot mogelijk verloopt. En ook content is noodzakelijk om een website goed te laten scoren. Dankzij voorafgaande research én monitoring en bijsturing na oplevering door onze analytische marketeers komen we op die manier tot de beste resultaten.

In het verleden gingen we al aan de slag voor grote en nog grotere namen. Van Eyck Sport, Time To Meat, Haier, Panasonic Batteries en Alosta zijn maar enkele namen, maar neem zeker eens een kijkje in ons portfolio om onze verschillende webdesign projecten te ontdekken.

Nieuwe website of webshop met responsive design nodig? Reken op ons team.

Op zoek naar een partner voor jouw responsive webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.