Van tuin naar paradijs

Logo timmermans Tuinmeubelen

Jouw go-to webshop voor tuinmeubelen

Je tuin: de plek om tot rust te komen, om bij te praten, om lekker te eten. Wie graag zijn avondlijke uren op het zomerse terras doorbrengt, weet dat goeie tuinmeubelen echt het verschil maken. De Nederlandse Timmermans Tuinmeubelen helpt je tuin omvormen tot jouw eigen paradijs.

Wat doen/deden we voor Timmermans Tuinmeubelen?

  • Een complete Magento-2-webshop in Nederlands en Duits
  • Online marketingcampagnes via Google en social media
  • Webshopbeheer en omnichannel communicatie-ondersteuning (blog, e-mailings)
  • Koppeling met ERP-/kassasysteem Vendit
Timmermans Tuinmeubelen webshop oud
Timmermans Tuinmeubelen webshop nieuw

Wat doen/deden we voor Timmermans Tuinmeubelen?

De gloednieuwe webshop vertrekt van een sterke Magento 2-basis en een VP-server met een waanzinnige stabiliteit. Voeg daar een luchtig design en een leidende user experience aan toe, en je krijgt verkoopscijfers en orderwaarden die je doen opveren uit je wicker loungezetel. Bovendien zorgt de volledige integratie met Vendit ervoor dat alles mooi synchroon loopt. Gevolg? Gestroomlijnde processen, van automatische facturatie en postbonnen tot koppeling met marketplaces zoals Bol.com en andere functionaliteiten. En dat betekent dan weer een vlotte en aangename werking voor klanten én personeel.

Timmermans Project

Complete communicatie

De Nederlandse allrounder voor tuinmeubilair verdient een even complete aanpak als het op communicatie aankomt. In ons pakket campagnebeheer voorzien we daarom zowel paid advertentiebeheer via Google en Facebook als nieuwsbrieven en blogs. Ook het (visuele) webshopbeheer nemen we deels voor onze rekening.

SEA & SEO

Om de weg naar de Timmermans-webshop te stroomlijnen, ondersteunen we ook op SEA- & SEO-vlak, met doorgedreven zoekwoordanalyses en concrete aanpassingen voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt.

Google Adv. Timmermans
Google Advertentie Timmermans

Hoe wij Timmermans Tuinmeubelen mee ondersteunen

En jij?

Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Had je graag je bedrijf op de kaart gezet met een straffe campagne? Of heb je nood aan een sterk staaltje content waarmee je jouw publiek inspireert en je diensten of producten verkoopt als zoete broodjes? Kom langs bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen


Neem contact met ons op