Contacteer ons

E-mailmarketing: wat wil jij ermee bereiken?

Wil je meer verkeer naar je website genereren? Wil je meer verkopen? Of wil je net inzetten op een verbetering van je klantenrelaties? Wat ook je doel is, via e-mailmarketing stuur je boodschappen rechtstreeks naar de inbox van je klant. En dus doe je dat best maar zo goed en gericht mogelijk.

Werkt e-mailmarketing nog?

Jazeker! E-mailmarketing is vandaag zelfs belangrijker dan ooit. Vandaag de dag worden we immers dagelijks geconfronteerd met een niet aflatende toestroom van berichten en boodschappen via sociale media, het internet, … Zelfs in je inbox, ooit een baken van rust, is het aantal al dan niet relevante bericht soms niet meer bij te houden. Meer en meer e-mails belanden ongelezen in de prullenmand. Het is dus meer dan ooit belangrijk om e-mailcampagnes goed aan te pakken en te zorgen voor gepersonaliseerde en pakkende boodschappen. Alleen op die manier kan je er zeker van zijn dat je boodschap de aandacht krijgt die ze verdient. Als design loving marketeers helpen we je daar graag bij.

We helpen jou om e-mailcampagnes uit te werken. Om de best mogelijke nieuwsbrieven naar jouw klanten te versturen. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten vaker je website of webshop bezoeken. Om de laatste nieuwtjes te delen. En dat zijn maar enkele van de mogelijke doelen van je nieuwsbrieven. We bekijken graag met jou alle mogelijkheden en zetten die om in succesvolle e-mailmarketing.

In 3 stappen naar je eerste nieuwsbrief

ontwerpfase

Van briefing tot eerste brainstorm en designvoorstel.

Op basis van je input maken we een voorstel van het design van je nieuwsbrief en denken we al eens over mogelijke inhoud.

goedgekeurd design

Van goedkeuring naar uitwerking van een contentplan

We stellen een planning op van de inhoud van je nieuwsbrieven. We maken ook afspraken over de toon en schrijfstijl. Consistentie en relevantie zijn key!

nieuwsbrief versturen

Van correcte opzet naar je eerste nieuwsbrief

We kiezen de software, stellen alles correct in en maken de eerste nieuwsbrief klaar voor verzending. 3, 2, 1… VERSTUREN!

Of we nog meer doen als communicatiebureau?

Natuurlijk! We verzorgen niet alleen je e-mailmarketing met Mailerlite, MailChimp of gelijk welke andere software, we kunnen je ook helpen op heel wat andere vlakken. Zo kan je bij ons een website laten maken. Wil je misschien een webshop starten, in Magento, WooCommerce of een ander platform? We zijn specialisten in webdesign, dus daar kunnen we zeker voor zorgen. Dokter, kapper, schoonheidsspecialiste of kinesist, … Hoe je ook aan de kost komt, bij Green Bananas kunnen we je helpen als je een website nodig hebt. We kunnen bovendien ook alles wat met internetmarketing te maken heeft voor je verzorgen. En ook voor je offline marketing kan je bij ons terecht. Ons team van grafisch ontwerpers ontwerpt ook graag je flyers, visitekaartjes, folders, catalogussen en meer. Kortom, als je hulp nodig hebt voor je marketing of website, geef ons een seintje. We helpen je graag!

Wil je iets weten over grafisch ontwerp?

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Wij verzorg(d)en de e-mailmarketing van deze toppers.

Wil je beginnen met een e-mailmarketing? Wil je misschien een nieuwsbrief naar je klanten sturen? Dan neem je daar vandaag de dag best even de tijd voor. Zomaar e-mails sturen naar een hele lijst adressen, is alvast geen goed idee. Je wil immers klantenrelaties aangaan, opbouwen, verstevigen. Dat doe je door consistent én relevant te communiceren met je klanten. Met ons team van design loving marketeers kunnen we je daarbij helpen. We creëren – met de juiste tools – e-mailcampagnes die er niet enkel goed uitzien, maar ook het doel van je e-mailmarketing bereiken. We zorgen voor gepersonaliseerde en relevante content. We grijpen de aandacht met sterke copywriting. En natuurlijk streven we er constant naar dat jouw nieuwsbrief niet zomaar een van de vele wordt die door bijna niemand gelezen wordt.

Wat wil jij liefst bereiken met e-mailmarketing?

Laat het ons weten, en we denken na over de beste manier om daarvoor te gaan.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.