053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

E-mailmarketing

E-mailmarketing: in contact met je klant

Nooit eerder in de (oké ja, relatief korte) geschiedenis van internet is e-mailmarketing belangrijker geweest dan vandaag. In tijden van sociale media, waar de informatie in hoog tempo en in grote hoeveelheden op potentiële klanten afkomt, is de inbox een plek van rust in de chaos. Aan een boodschap, al dan niet gepersonaliseerd, die in zijn inbox belandt, zal je klant dan ook meestal meer aandacht besteden. Op voorwaarde dat je het goed aanpakt, natuurlijk. En daar spelen wij graag onze rol als design loving marketeers. We helpen jou graag om e-mailcampagnes uit te werken. Om de best mogelijke nieuwsbrieven naar jouw klanten te sturen. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten vaker je website of webshop bezoeken. Om de laatste nieuwtjes te delen. En dat zijn maar enkele van de mogelijke doelen van je nieuwsbrieven. We bekijken graag met jou alle mogelijkheden en zetten die om in succesvolle e-mailmarketing.

Onze diensten

Als je meer wilt dan enkel een nieuwsbrief, dan ben je bij Green Bananas op de juiste plaats. We bieden daarnaast ook de volgende diensten aan:

Je leest het goed: bij ons kan je terecht voor een volledig pakket aan internet marketing diensten.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Neem contact op met ons!

Ben je geïnteresseerd in onze expertise over e-mailmarketing? Blader door ons portfolio op onze website om te ontdekken wie we op welke manier al van dienst zijn geweest. Zin in een tas koffie of thee en een babbel over nieuwsbrieven en eventueel onze andere diensten? Neem contact op via het contactformulier en hopelijk zien we elkaar snel!