Contacteer ons

Van webshopcreatie tot webshopbeheer

Websites en webshops maken doen we het allerliefst, maar daar stopt je online succes niet. Nee, daar begint het pas. Heb je hulp nodig voor je webshopbeheer? Dan kun je rekenen op ons team.

Wij zorgen voor het dagelijkse beheer van je webshop.

Online succes begint met een aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk webdesign, maar daar stopt het niet. Wil je je sales boosten, dan komt er heel wat meer bij kijken. Zaken waarvoor je zelf misschien geen tijd hebt, want jij wil je uiteraard focussen op je core business: je offline shop draaiende houden én die bestellingen via je webshop verzenden.

Wel, wij kunnen jouw online shop draaiende houden. Hoe we dat precies doen, hangt af van webshop tot webshop. Maar kom, we maken het graag al een beetje concreter, zodat je een idee hebt hoe we jou misschien kunnen helpen:

 • Contentmarketing: we passen beelden en tekst aan op het juiste moment om in te spelen op de actualiteit, het seizoen, nieuwe collecties of om het even wat er leeft bij je doelgroep.
 • E-mailmarketing: we sturen nieuwsbrieven naar je bestaande klanten. Al dan niet gesegmenteerd, afhankelijk van je doelen. We kunnen ook andere types mails sturen: denk maar aan ‘oeps, je hebt nog iets in je winkelmandje laten liggen’-mails.
 • Acties: we bedenken acties die passen bij je merk.
 • SEO-optimalisaties: dat is niet iets wat je één keer doet en waarmee je nadien niet meer moet bezig zijn. Wij optimaliseren voortdurend als we je webshop beheren.
 • We optimaliseren je workflow indien nodig, en naarmate je webshop groeit, door de juiste tools te implementeren. Allerlei vormen van marketing automation, dus, maar ook bijvoorbeeld kassakoppelingen (waaronder Vendit & Magento of Vendit & WooCommerce).
 • Advertenties? Ja, advertenties! Tuurlijk! We zetten campagnes op de juiste kanalen op om je doelgroep, klanten die je webshop bezocht hebben of potentieel geïnteresseerden aan te sporen om bij jou te kopen. Van Google Ads tot socialmediamarketing.
 • Over sociale media gesproken: we zorgen dat je ook ‘organisch’ aanwezig bent op sociale media, als dat nog niet het geval was, en bepalen welke strategie je best volgt om je doelen te halen. Facebook/Instagram en LinkedIn voor bedrijven, daar weten we wel een en ander over.
 • En dan zijn er nog wel een hoop dingen, maar we wilden het eigenlijk kort houden, zeker?

Oh ja en uiteraard rapporteren we graag over alles wat we doen. Zo kun je mee opvolgen wat onze inspanningen nu in feite opleveren.

Een webshop laten maken? Zo gaan we te werk.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

webshop laten maken en beheren door Green Bananas

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Wij werken mee aan het succes van jouw webshop

Of je nu kiest voor een webshop in WooCommerce, Magento of een ander platform, ons team van copywriters, ontwikkelaars en designers zet zich graag volledig in om van jouw webshop een succesverhaal te maken. Met een goed uitgebouwde webshop kunnen we zorgen voor meer bezoekers, wat dan weer leidt naar meer verkopen en leads. We optimaliseren je webshop op allerlei manieren: eerst door te sleutelen aan de ideale lay-out en menustructuur, en daarna door voortduren in te zetten op relevante content, SEO-optimalisaties, Google Ads, e-mailmarketing … Wij bezorgen jou graag een voorstel van hoe we meer bezoekers, leads en sales op je website kunnen genereren, jij bepaalt voor welke zaken je onze hulp inschakelt. Uiteraard leveren we met plezier ook een rapportering van het webshopbeheer af.

Een snelle Q&A over webshop laten maken

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Wat denk je van deze toffe webshops uit ons portfolio?

Heb je een webshop en wil je het beheer ervan liever uitbesteden omdat daar nogal veel tijd inkruipt? Ben je op zoek naar een partner die instaat voor het volledige webshopbeheer? Dankzij onze specialisatie in en passie voor marketing zetten wij ons graag 100% in voor jouw zaak. Samen werken we aan de puzzel om op die manier je project succesvol uit te bouwen.

Naast webshopbeheer staat Green Bananas ook in voor internetmarketing, grafisch ontwerp, social media marketing en meer. In het verleden mochten we al onze krachten bundelen voor grote en nóg grotere namen. Panasonic Batteries, Van Eyck Sport, Time To Meat, Haier en Alosta zijn maar enkele namen, maar neem zeker eens een kijkje in ons portfolio om onze verschillende webprojecten te ontdekken.

Beheren we misschien binnenkort ook jouw webshop?

Je kunt je webshop laten maken door Green Bananas, en daarna kunnen we voor het beheer ervan zorgen. Bespreken we samen even de opties?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.