053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webshopbeheer

Van webshopcreatie tot webshopbeheer

Heb je een webshop en wil je het beheer ervan liever uitbesteden omdat daar nogal veel tijd inkruipt? Of ben je op zoek naar een partner die instaat voor het volledige webshopbeheer? Green Bananas kan dat voor jou doen: webshops maken, het beheer ervan en daarnaast ook promotionele acties bedenken, aangevuld met content marketing, beheer van de sociale media, affiliate marketing,… Wij kunnen ook zorgen voor spectaculaire luchtfoto’s. Wil je graag starten met het verspreiden van nieuwsbrieven naar klanten? Ook dat zit in het pakket van Green Bananas. Dankzij onze specialisatie in en passie voor marketing zetten wij ons 100% in voor jouw zaak. Samen werken we aan de puzzel om op die manier je project succesvol uit te bouwen.

Een succesvolle webshop

Zou je graag een succesvolle webshop willen, maar weet je niet hoe je daaraan moet beginnen? Green Bananas staat in voor webshopbeheer en webshopcreatie. Met een goed uitgebouwde webshop kan je zorgen voor meer bezoekers wat resulteert in meer verkopen en leads. Dankzij een goed uitgekiende webshop krijgen je bedrijf en ook de producten een echte boost. Optimaliseren van een webshop betekent dat we aan de hand van een ideale lay-out, menustructuur, degelijke content en toevoeging van SEO zorgen voor het genereren van meer bezoekers, leads en sales op je website wat resulteert in een succesvolle webshop. We verzorgen daarnaast de bijhorende SEO en SEA campagnes, maken de designs, schrijven de content en leveren een rapportering van het webshopbeheer af.

Neem een kijkje in ons portfolio waar je al onze afgewerkte projecten kan terugvinden.

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Webshopbeheer en onze andere diensten

Naast webshopbeheer staat Green Bananas ook in voor internet marketing, branding en design, consultancy en content marketing. Neem een kijkje in ons portfolio waar je al onze projecten kan bekijken en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.