Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op zoek naar een vertaalbureau?

Meer mensen bereiken met je website of boodschap? Ook mensen buiten de eigen landsgrenzen? In Europa of zelfs nog ver daarbuiten? Reken dan op Green Bananas als vertaalbureau voor al je communicatie.

Wij kunnen jouw website vertalen, onder andere.

Ha ja, want mensen in Europa of de wereld bereiken als je website enkel in het Nederlands is … Dat ligt wat moeilijk. En daar kunnen wij je dus bij helpen, voor welke taal dan ook. Een vertaling in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Noors, Bosnisch, Lets en zelfs Chinees, Pools, Slovaaks, … Wij zorgen ervoor! We werken daarvoor met onze eigen in-house vertalers of werken samen met de juiste partner om jouw vertaling binnen de afgesproken termijn te kunnen leveren.
Enne … We zorgen er natuurlijk ook met plezier voor dat je boodschap ook in de doeltaal gemakkelijk te vinden is voor je doelgroep. We doen daarvoor een zoekwoordanalyse om na te gaan welke woorden we best kunnen gebruiken om jouw boodschap tot bij de juiste mensen te brengen. En we helpen je natuurlijk ook graag met social media marketing, Google Ads en nog veel meer. Zo geven we jouw vertaalde website alvast een vliegende start!

Wat kunnen we zoal vertalen?

  • volledige website
  • handleidingen
  • contracten
  • catalogi
  • algemene voorwaarden
  • berichten voor sociale media
  • advertenties
  • brieven
  • welja, alles dus!

Bij Green Bananas werken we met ervaren en gespecialiseerde vertalers. Stuk voor stuk zijn ze niet enkel de doeltaal machtig maar beschikken ze ook over voldoende kennis binnen jouw branche. Op die manier kunnen we een professionele vertaling garanderen. Met de juiste toon en de correcte terminologie.

Jouw communicatie of website vertalen: hoe gaan we te werk?

Stap 1 Ontwerpfase

Doelgroepbepaling & offerte

Welke doelgroep wil je bereiken? We bezorgen je een offerte voor de gewenste vertaling(en).

Goedgekeurd design

Translate it, baby!

Zodra alle communicatie op punt staat in de brontaal, gaan de vertalers aan de slag voor de correcte vertaling.

zoekmachine-optimalisatie

Input & oplevering

We geven de vertalingen op de juiste plaats in en zorgen daarbij voor een eindresultaat dat ook mooi oogt.

Green Bananas: vertaalbureau en zoveel meer!

Een website vertalen? Een flyer of folder vertalen? Bij Green Bananas vertalen we met plezier al jouw documenten en teksten voor zowel online als offline gebruik. We zijn trouwens nogal taalfanaten… We zetten graag de puntjes op de “i” als het over taal gaat, zeg maar. En we zorgen natuurlijk ook dat alle punten en komma’s op de juiste plaats staan. We doen dat niet alleen voor vertalingen, we houden ons ook graag bezig met taal in al haar facetten: van copywriting en SEO-optimalisatie tot communicatie en conceptontwikkeling.

We zijn dan ook veel meer dan een vertaalbureau. Als marketingbureau we ook graag al je offline marketing en online marketing voor onze rekening. Wil je een nieuwe website of professionele webshop laten maken? Wil je flyers laten drukken, of met ander drukwerk op maat jouw bedrijf in de kijker zetten? Wil je met je bedrijf aanwezig zijn op sociale media? Kom eens langs voor een babbel. Dan bekijken we samen hoe we jouw project het best kunnen laten rijpen.

Enkele FAQ’s over communicatie.

What’s the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over. Hier alvast enkele tips rond spannende content maken.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarom heb ik een tone of voice nodig voor mijn succesverhaal?

De tone of voice van je merk is de manier waarop je jouw doelgroep aanspreekt. Formeel of informeel? Humoristisch of serieus? Luchtig of feitelijk? … Doe je dit consistent? Dan maak je jouw merk herkenbaar én werk je aan een uniek merkimago. De perfecte manier dus om je van je concurrenten te onderscheiden!

Mijn leads stijgen niet meer en ik krijg geen nieuwe klanten bij. Wat nu?

Misschien is het tijd om je communicatie eens onder de loep te nemen en nieuwe strategieën uit te proberen. Klanten aanwerven vraagt tijd en kennis. Via een marketingscan van Green Bananas weet jij direct waar je aan kan werken om je project te laten groeien!

Kan ik met mijn drukwerk bij jullie terecht?

Natuurlijk! Ook visitekaartjes, flyers en autobestickering zijn doelgerichte middelen om te communiceren naar je doelpubliek. Denk je aan nog iets anders? Onze grafische ontwerpers staan al te popelen om aan jouw ontwerp te beginnen!

Offline of online communicatie, wat scoort het best?

Afhankelijk van jouw doelgroep*, je boodschap én je doelen kies je voor offline marketing of online marketing. Of beiden. Het gaat vooral over HOE je de verschillende communicatiekanalen inzet. Wil je weten welke middelen bij jouw bedrijf en doelgroep passen? Vraag het aan ons! * Hoe je doelgroep bepalen? Klik op de link 😉

Waarom werken met een communicatiebureau?

Omdat het naast heel wat voordelen, ook veel plezier en kennis biedt! Met al meer dan 10 jaar ervaring weet Green Bananas van aanpakken door de juiste hulpmiddelen en strategieën aan te reiken. Samen sta je sterker (én creatiever) dan alleen! Laat je communicatie dus aan echte experts over en bespaar tijd en energie die je in andere zaken kan steken. Ontdek wat een leuk team er achter Green Bananas zit!

Van Afrikaans tot Zweeds.

In welke talen moet jouw website beschikbaar zijn? Hoe zorg je ervoor dat je website in alle talen goed vindbaar is? Welke keywords zijn belangrijk? Begrijpt jouw doelgroep het vakjargon? Het zijn maar enkele van de vele vragen waarop we samen het juiste antwoord proberen te vinden. Met de juiste tools en de nodige vakkennis vertalen we daarna jouw website of webshop in de gewenste talen. We houden daarbij rekening met SEO. Oh en wist je dat je ons team ook kunt inschakelen voor het webshopbeheer van jouw meertalige webwinkel? Spreken we eens af om te bekijken wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Heb je vertalingen nodig?

Je website laten vertalen? Andere vertalingen nodig? Wij ontfermen er ons graag over.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.