Contacteer ons

Op zoek naar een vertaalbureau?

Wil je met je boodschap meer mensen bereiken? In Europa of zelfs aan de andere kant van de wereld? Mensen voor wie Nederlands Chinees is? Dan kun je op Green Bananas rekenen als vertaalbureau voor al jouw communicatie.

Wij kunnen jouw website vertalen, onder andere.

Hola, een website in een andere taal. ”That’s another cook,” zou een bekende Nederlander zeggen. Gelukkig kun je rekenen op de specialisten van Green Bananas voor de vertaling. Wil je dus met je project meer mensen bereiken? En mik je daarbij ook op het buitenland? Of mensen die een taal spreken die niet de jouwe is? Wij kunnen je helpen. Voor welke taal dan ook. Engels, Frans, Duits, Spaans, Noors, Bosnisch, Lets en zelfs Chinees, Pools, Slovaaks, … We werken daarvoor met onze eigen in-house vertalers, of we werken samen met de juiste partner om jouw vertaling binnen de afgesproken termijn te kunnen leveren.
En terwijl we toch bezig zijn … Heb je er al eens over nagedacht of je vertaalde boodschap wel vlot vindbaar zal zijn voor je doelgroep? Als marketingbureau doen we uiteraard ook met veel plezier een zoekwoordanalyse. Zo weet je tenminste of je boodschap ook aankomt bij de juiste mensen.

Wat kunnen we zoal vertalen?

  • volledige website
  • handleidingen
  • contracten
  • catalogi
  • algemene voorwaarden
  • berichten voor sociale media
  • advertenties
  • brieven
  • welja, alles dus!

Bij Green Bananas werken we met ervaren en gespecialiseerde vertalers. Stuk voor stuk zijn ze niet enkel de doeltaal machtig maar beschikken ze ook over voldoende kennis binnen jouw branche. Op die manier kunnen we een professionele vertaling garanderen. Met de juiste toon en de correcte terminologie.

Jouw communicatie of website vertalen: hoe gaan we te werk?

ontwerpfase

Doelgroepbepaling & offerte

Welke doelgroep wil je bereiken? We bezorgen je een offerte voor de gewenste vertaling(en).

goedgekeurd design

Translate it, baby!

Zodra alle communicatie op punt staat in de brontaal, gaan de vertalers aan de slag voor de correcte vertaling.

zoekmachine-optimalisatie

Input & oplevering

We geven de vertalingen op de juiste plaats in en zorgen daarbij voor een eindresultaat dat ook mooi oogt.

Green Bananas: vertaalbureau en zoveel meer!

Ons team vertaalt niet enkel verschillende soorten documenten en teksten voor zowel offline als online gebruik. We houden ons ook graag bezig met taal in al haar facetten: van copywriting en SEO-optimalisatie tot communicatie en conceptontwikkeling.

We zijn dan ook veel meer dan een vertaalbureau. Als marketingbureau kunnnen we ook instaan voor alles wat wat met offline en online marketing te maken heeft. Wil je een nieuwe website of professionele webshop laten maken? Wil je flyers laten drukken, of met ander drukwerk op maat jouw bedrijf in de kijker zetten? Wil je met je bedrijf aanwezig zijn op sociale media? Digitaal groeien door te adverteren in Google of je online aanwezigheid versterken? Kom eens praten. Dan bekijken we samen hoe we jouw project het best ondersteunen.

Enkele FAQ’s over communicatie.

What's the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Van Afrikaans tot Zweeds.

In welke talen moet jouw website beschikbaar zijn? Hoe zorg je ervoor dat je website in alle talen goed vindbaar is? Welke keywords zijn belangrijk? Begrijpt jouw doelgroep het vakjargon? Het zijn maar enkele van de vele vragen waarop we samen het juiste antwoord proberen te vinden. Met de juiste tools en de nodige vakkennis vertalen we daarna jouw website of webshop in de gewenste talen. We houden daarbij rekening met SEO. Oh en wist je dat je ons team ook kunt inschakelen voor het webshopbeheer van jouw meertalige webwinkel? Spreken we eens af om te bekijken wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Heb je vertalingen nodig?

Je website laten vertalen? Andere vertalingen nodig? Wij ontfermen er ons graag over.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.