Contacteer ons

Op zoek naar een vertaalbureau?

Wil je met je boodschap meer mensen bereiken? Spreekt jouw doelgroep een taal die je zelf niet machtig bent maar wil je hem wel aanspreken? Dan kun je op Green Bananas rekenen als vertaalbureau voor al jouw communicatie.

Wij kunnen jouw website vertalen, onder andere.

Wil je met je project meer mensen bereiken? Mensen die een taal spreken die niet de jouwe is? Dan kun je op ons team rekenen voor nauwkeurige vertaling van jouw boodschap. We kunnen zorgen voor vertalingen van en naar Nederlands, Brits of Amerikaans Engels, Frans, Duits, maar ook Spaans, Noors, Bosnisch, Lets, Chinees, Pools, Slovaaks … Je snapt het plaatje: in welke taal je ook teksten nodig hebt, we zorgen ervoor dat iedereen jouw boodschap begrijpt. Ofwel staan onze inhousevertalers paraat, ofwel werken we samen met de juiste partner om jouw vertaling binnen de afgesproken termijn te kunnen leveren.

Wat kunnen we zoal vertalen?

  • volledige website
  • handleidingen
  • contracten
  • catalogi
  • algemene voorwaarden
  • berichten voor sociale media
  • advertenties
  • brieven
  • welja, alles dus!

We werken met gespecialiseerde vertalers, die niet enkel de doeltaal machtig zijn maar ook over voldoende kennis binnen jouw branche beschikken. Op die manier kunnen we een professionele vertaling garanderen. Met de juiste toon en de correcte terminologie.

Jouw communicatie of website vertalen: hoe gaan we te werk?

ontwerpfase

Doelgroepbepaling & offerte

Welke doelgroep wil je bereiken? We bezorgen je een offerte voor de gewenste vertaling(en).

goedgekeurd design

Translate it, baby!

Zodra alle communicatie op punt staat in de brontaal, gaan de vertalers aan de slag voor de correcte vertaling.

zoekmachine-optimalisatie

Input & oplevering

We geven de vertalingen op de juiste plaats in en zorgen daarbij voor een eindresultaat dat ook mooi oogt.

We zijn zo veel meer dan een vertaalbureau.

Ons team vertaalt niet enkel verschillende soorten documenten en teksten voor zowel offline als online gebruik. We houden ons ook graag bezig met taal in al haar facetten: van copywriting en SEO-optimalisatie tot communicatie en conceptontwikkeling.

We zijn dan ook veel meer dan een vertaalbureau. We zijn een marketingbureau. Naast allerlei talige opdrachten voeren we dus ook graag van alles uit wat met offline en online marketing te maken heeft. Wil je een stabiele website laten maken? Heb je een professionele webshop nodig? Wil je flyers laten drukken, of met ander drukwerk op maat jouw bedrijf in de kijker zetten? Wil je met je bedrijf aanwezig zijn op sociale media? Digitaal groeien door te adverteren in Google of je online aanwezigheid versterken op de talrijke mogelijke manieren? Wij ondersteunen jouw project graag hoe je maar wilt.

Enkele FAQ’s over communicatie.

What's the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Van Afrikaans tot Zweeds.

In welke talen moet jouw website beschikbaar zijn? Hoe zorg je ervoor dat je website in alle talen goed vindbaar is? Welke keywords zijn belangrijk? Begrijpt jouw doelgroep het vakjargon? Het zijn maar enkele van de vele vragen waarop we samen het juiste antwoord proberen te vinden. Met de juiste tools en de nodige vakkennis vertalen we daarna jouw website of webshop in de gewenste talen. We houden daarbij rekening met SEO. Oh en wist je dat je ons team ook kunt inschakelen voor het webshopbeheer van jouw meertalige webwinkel? Spreken we eens af om te bekijken wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Heb je vertalingen nodig?

Je website laten vertalen? Andere vertalingen nodig? Wij ontfermen er ons graag over.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.