Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Flyerontwerp nodig? Green Bananas tot je dienst!

Of je nu je naamsbekendheid wilt verhogen of informatie wilt uitdelen, flyers werken nog steeds! Indien ze goed gemaakt zijn natuurlijk. Wil je jouw doelgroep iets tastbaars meegeven? Laat je flyerontwerp aan ons over!

Wij designen de flyer waar iedereen naar kijkt.

 • Wat begint als een kennismakingsgesprek, gaat over naar een schets voor jouw flyerontwerp en eindigt met een schitterend resultaat.
 • Uiteraard bespreken we elke stap met jou en luisteren we naar jouw wensen.
 • Wij zorgen voor een aantrekkelijk design en de juiste calls to action.
 • Ook het drukwerk in het gewenste formaat regelen wij graag voor je, als je dat wil. Zo moet jij enkel nog je flyers uitdelen en je charme gebruiken bij de doelgroep.

De voordelen van flyers drukken?

 • Bereik een grote doelgroep. Jij bepaalt zelf op welke manier en in welke regio je flyers worden verspreid.
 • Persoonlijk contact zorgt voor de mogelijkheid om extra uitleg te geven aan je doelgroep én zorgt voor vertrouwen.
 • Een flyer is tastbaar en gaat dus lang mee.
 • Flyers uitdelen zijn een goedkope manier van communicatie.

Jouw flyerontwerp in 3 stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Flyerontwerp, logo-ontwerp, visitekaartjes… Ons team staat niet stil!

In ons team hebben wij enkele enthousiaste grafische ontwerpers die graag aan de slag gaan met jouw idee. En met ’aan de slag gaan’ bedoelen we letterlijk een pen en tablet nemen om aan jouw ontwerp te werken. Via de juiste tools maken we er een professionele en aantrekkelijke flyer van die zijn werk doet.

En daar stopt het natuurlijk niet bij. Want naast onze grafische ontwerpers hebben wij ook creatieve marketeers en goedgezinde ontwikkelaars in de aanbieding. Niet om mee naar huis te nemen, wel om samen met jou aan je project te werken. Denk maar aan je retargetingcampagne, je e-mailmarketing, het laten maken van je website of webshop, conceptontwikkeling, SEO-analyse… Green Bananas heeft het allemaal in huis!

Vragen rond je flyerontwerp? Misschien vind je hier het antwoord

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
 • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
 • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
 • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
 • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Sta jij binnenkort ook te pronken met je project in ons portfolio?

Dat kan! Als communicatiebureau werken wij graag aan jouw rijpende project. Of het nu gaat om je spetterende flyerontwerp of je unieke webdesign. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen!

Wil jij ook in dit rijtje staan? Stuk voor stuk lieten zij hun onderneming, samen met ons, groeien. Van grote tot kleine namen, iedereen is bij ons welkom! Benieuwd naar meer? Ontdek ons portfolio en leer ons team wat beter kennen. Of word zelf een krak in marketing dankzij de handige tips in onze blog.

Ben je ondernemer en wil je indruk maken met je flyerontwerp?

Laat ons via mail of telefonisch weten waarmee we jou kunnen helpen. Dan zetten we jouw ideeën om naar de praktijk!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.