053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Gent

Nood aan een sterk webdesign? Green Bananas zorgt ervoor!

Sinds 2011 kan je terecht bij Green Bananas, een nieuwe en actieve internet marketingspecialist. Woon je in Gent? Webdesign is een van onze sterke troeven! Ons jong en gedreven team staat in voor webdesign, webshopbeheer, e-mailmarketing, internet marketing, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Maar wat zijn onze sterken punten?

  • Een correcte aanpak om tot de beste resultaten te komen.
  • Een project start bij ons vanaf nul: wij overkopen samen met de klant om tot het beste resultaat te komen.
  • 7/7 bereikbaar met vragen over webdesign. Gent behoort ook tot ons doelpubliek.
  • Altijd resultaten dankzij onze ‘Webdesign Gent’- aanpak.
  • CMS toegang waardoor je eenvoudig zelf content kan aanpassen.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Onze klanten

Ons bureau is gevestigd in Aalst, maar de klanten van Green Bananas bevinden zich overal. We namen onder meer de website van De Kringwinkel, Verhuizingen Neetens, Haier, Heinz Performance, DAP Radius, Koop Vlees Online, Aalst Carnaval, Aalst Ontknoopt, Rijschool Vlaanderen en veel meer onder handen. Ook de webshop van Van Eyck Sport, Osteria Michele, Sleepking en Intdialect mochten we ontwikkelen.

Uniek webdesign

Op zoek naar een uniek webdesign? Gent is je woonplaats? Wens je een nieuwe en professionele website of webshop? Dan kan je terecht bij Green Bananas! Voor een ongekende aanpak van al jouw online en/of offline marketingprojecten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven.

Een van onze andere passies is internet marketing. Meer online naamsbekendheid of offline mediacampagnes boosten: wij doen het voor je! Ook de inhoud van nieuwsbrieven nemen we voor onze rekening. Verder verzorgt Green Bananas ook graag het grafische aspect: logo’s op maat en een unieke huisstijl. Maar ook voor adwords, retargeting, conceptonwikkeling, copy & SEO content en communicatie staan we klaar voor jou!

 

 

Gent webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.