053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Gent

Nood aan een sterk webdesign? Green Bananas zorgt ervoor!

Sinds 2011 kan je terecht bij Green Bananas, een nieuwe en actieve internet marketingspecialist. Woon je in Gent? Webdesign is een van onze sterke troeven! Ons jong en gedreven team staat in voor webdesign, webshopbeheer, e-mailmarketing, internet marketing, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Maar wat zijn onze sterken punten?

  • Een correcte aanpak om tot de beste resultaten te komen.
  • Een project start bij ons vanaf nul: wij overkopen samen met de klant om tot het beste resultaat te komen.
  • 7/7 bereikbaar met vragen over webdesign. Gent behoort ook tot ons doelpubliek.
  • Altijd resultaten dankzij onze rijpingsaanpak voor je project. Webdesign, Gent laten we samen groeien
  • CMS toegang waardoor je eenvoudig zelf content kan aanpassen.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Onze projecten

Green Bananas werkt onder meer samen met Panasonic, Haier en Dok Noord en staat in voor hun webdesign. Daarnaast ontwierpen wij de website van het gloednieuwe Du Parc en de officiële site van Aalst Carnaval. Ook de webshop van Van Eyck Sport namen wij voor onze rekening, alsook het volledige webshopbeheer.

Naast webdesign staan we ook klaar om je te helpen met de versterking van je naamsbekendheid, dit zowel online als offline. We zorgen voor sterke mediacampagnes en zorgen dat we het juiste doelpubliek bereiken. Hier denken we aan SEO&SEA, social media marketing, gerichte mailcampagnes en indien nodig zorgen we voor de aanwezigheid van je merk in de gekende offline kanalen; zoals de krant, tijdschriften en radio. Kortom, we kijken steeds samen wat de juiste strategie is om je merk te versterken.

Uniek webdesign

Op zoek naar een uniek webdesign? Gent is je woonplaats? Wens je een nieuwe en professionele website of webshop? Dan kan je terecht bij Green Bananas! Voor een ongekende aanpak van al jouw online en/of offline marketingprojecten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven.

Een van onze andere passies is internet marketing. Meer online naamsbekendheid of offline mediacampagnes boosten: wij doen het voor je! Ook de inhoud van nieuwsbrieven nemen we voor onze rekening. Verder verzorgt Green Bananas ook graag het grafische aspect: logo’s op maat en een unieke huisstijl. Maar ook voor adwords, retargeting, conceptonwikkeling, copy & SEO content en communicatie staan we klaar voor jou!

Gent webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.