Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Gent

webdesign Gent

Op zoek naar een nieuwe professionele website of webshop? Je bent actief in de regio GentWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Professionele websites, daar zijn we sterk in! Contacteer ons en we laten samen je project rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Een correcte aanpak om tot de beste resultaten te komen.
 • Een project start bij ons vanaf nul: wij overkopen samen met de klant om tot het beste resultaat te komen.
 • 7/7 bereikbaar met vragen over webdesign en andere elementen waarmee we je laten digitaal groeien.
 • Altijd resultaten dankzij onze rijpingsaanpak voor je project.
 • CMS toegang waardoor je eenvoudig zelf content kan aanpassen.
 • Website met een leuk webdesign? Gentenaars, laten we samen groeien

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Gent webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Sinds 2011 kan je terecht bij Green Bananas! Een jong dynamisch team vol met enthousiastelingen om jouw project te laten rijpen. Woon je in Gent? Vernieuwend Webdesign is één van onze sterke troeven! Ons gedreven team staat in voor webdesign, webshopbeheer, e-mailmarketing, internet marketing, SEO-optimalisatie en mediacampagnes.

Onze passies is internet marketing. Meer online naamsbekendheid of offline mediacampagnes boosten: wij doen het voor je! Ook de inhoud van nieuwsbrieven nemen we voor onze rekening. Verder verzorgt Green Bananas ook graag het grafische aspect: logo’s op maat en een unieke huisstijl.

Maar ook voor adwords, retargeting, conceptonwikkeling, copy & SEO content en communicatie staan we klaar voor jou!

Op zoek naar een uniek webdesign? Wens je een nieuwe en professionele website of webshop? Je bent actief in regio Gent? Dan kan je terecht bij Green Bananas voor een uniek Gents webdesign! Voor een ongekende aanpak van al jouw online en/of offline marketingprojecten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Gent.

Green Bananas werkt onder meer samen met Panasonic, Haier en Dok Noord en staat in voor hun webdesign. Daarnaast ontwierpen wij de website van het gloednieuwe Du Parc en de officiële site van Aalst Carnaval. Ook de webshop van Van Eyck Sport namen wij voor onze rekening, alsook het volledige webshopbeheer en hun volledige SEO & SEA strategie.

De volledige conceptontwikkeling van Healty Bite namen we voor onze rekening tot en met de uitwerking van een leuk webdesign. Dit resulteert in een converterende Woocommerce webshop.

Ook op zoek naar leads, je weet ons te vinden.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.