Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Gent? Green Bananas!

webdesign Gent

Op zoek naar een nieuwe professionele website of webshop? Dit in de regio van GentWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Professionele en gebruiksvriendelijke websites zijn onze specialiteit. Contacteer ons en we laten samen je project rijpen.

Een professioneel webdesign zorgt voor meer naamsbekendheid en leads

Kiezen voor Green Bananas, dat is kiezen voor maatwerk. Je kunt met andere woorden steeds rekenen op een website helemaal op maat van jouw project die ook nog eens uniek is.  Elk project begint hier dan ook steeds met een blanco blad en een gesprek. Koffie?

 1. We overleggen met jou om de beste aanpak voor jouw project en doelstellingen te bepalen.
 2. Met onze bewezen SEO-strategie scoor je volop in Gent en omgeving. En tegelijk ben je ook vlot vindbaar online.
 3. We zorgen voor een leuk en vooral creatief webdesign dat helemaal past bij jouw project.
 4. Gebruiksvriendelijkheid, conversie-optimalisatie, … Dat zijn onze prioriteiten.
 5. 7/7 bereikbaar met vragen over webdesign en andere elementen waarmee we je digitaal laten groeien.
 6. CMS toegang waardoor je eenvoudig zelf content kan aanpassen.We voorzien daarvoor een duidelijke handleiding en bieden ondersteuning waar nodig.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Gent webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign maar daar stopt het niet

Nie pleuje! Dat is de vuistregel hier bij Green Bananas. Al helemaal als het gaat over het behalen van jouw doelstellingen. Al sinds 2011 haalt ons team van jonge enthousiastelingen alles uit de kast om projecten te laten rijpen, ook het jouwe.

 • Een nieuwe website of webshop nodig?
 • Kan je website wel een makeover gebruiken?
 • Ben je gevestigd in Gent?

Vernieuwend en gebruiksvriendelijk webdesign is een van onze specialiteiten.  En we doen ook nog een heel pak meer, met evenveel enthousiasme en kennis van zaken. Een partner nodig voor je website- of webshopbeheer? Doen we. SEO-optimalisaties voor hogere vindbaarheid? Jup, doen we ook.

En je kunt ook bij ons terecht voor internet marketing, social media marketing, e-mailmarketing, Google Ads, retargeting, … Enne, we zetten ook grafisch graag ons beste beentje voor.  Een logo op maat? Een unieke huisstijl? Wij zorgen ervoor. En we verzorgen ook graag al je drukwerk op maat.

Kortom, je kunt bij ons terecht voor al je online en offline marketing. Van conceptontwikkeling over een uniek en sprekend webdesign voor je website of webshop tot het behalen van de doelstellingen die jij voor ogen hebt, Green Bananas zorgt ervoor.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Gent.

In het verleden zorgden we al voor het webdesign van onder meer  Panasonic, Haier en Dok Noord. Daarnaast ontwierpen wij de website van Du Parc en de officiële site van Aalst Carnaval. Voor de webshop van Van Eyck Sport verzorgen we niet alleen het webdesign, we nemen ook het volledige webshopbeheer en hun volledige SEO & SEA strategie voor onze rekening.

Ben je benieuwd wat we jou te bieden hebben voor jouw webdesign? Ben je gevestigd in Gent? Neem snel contact op voor een afspraak. Dan bekijken we samen met jou wat de beste aanpak is voor jouw project?

Je nieuwe webdesign. Denk aan Green Bananas

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.