Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Huisstijl ontwerpen: onze designers weten van aanpakken

Een sterk merk lanceren? Dan begin je best bij het brainstormen over je huisstijl. Hoe wil je overkomen? Welke indruk wil je nalaten? Welk gevoel wil je uiten? Met een uniek design kun jij je onderscheiden van je concurrenten én geef je jouw merk een identiteit. Je huisstijl ontwerpen? Dat kan bij ons!

Wij designen jouw huisstijl met glans!

Wil je scoren met een goede eerste indruk van je onderneming? Alles begint met een aantrekkelijke huisstijl. We hebben het over de kleuren, het lettertype, je logo, fotografie… Allerlei uiterlijke kenmerken die iets zeggen over je merk. Via deze weg van communicatie probeer je een bepaald beeld en gevoel te creëren bij je doelgroep. Daarom trek je best je huisstijl door naar al je communicatiekanalen, on- en offline.

Je hoeft geen Picasso te zijn om een goede huisstijl te ontwerpen. Je hebt vooral een hoop creativiteit nodig en wat denkwerk. Samen brengen wij graag de hoofden samen om te brainstormen over hoe we jouw merk kunnen vertalen naar uiterlijke elementen. Door met jou in gesprek te gaan weten onze grafische ontwerpers meteen wat hen te doen staat.

Het resultaat is een brandbook of huisstijlgids, ofwel jouw gids die de basis vormt van consequente branding. Alle visuele kenmerken van jouw merk zijn er duidelijk gedefinieerd, zodat jij en derde partijen waarmee je samenwerkt in dezelfde stijl kunnen communiceren.

Een huisstijl ontwerpen in 3 stappen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

adverteren via 2dehands Admarkt

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Breng je huisstijl tot leven met het vrolijke team van Green Bananas!

Vrolijk? Dat zijn we wel! Nog vrolijker worden we van het rijpen van jouw project. Want naast het ontwerpen van jouw huisstijl hebben wij ook nog heel wat ander talent in huis. Welk idee je ook hebt, je kunt op onze hulp rekenen!

Je merk een identiteit geven is een ding. Maar ook je socialmediamarketing, copywriting, webdesign, Google Ads, e-mailmarketing… zijn van belang. Zoek je enkele creatievelingen om jouw onderneming een boost te geven? Contacteer ons!

Vragen rond je huisstijl ontwerpen? Bekijk onze FAQ’s:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • webdesign op maat
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Onze klanten tonen alvast met trots hun huisstijl:

Wij designen opvallende huisstijlen voor zowel grote als kleine ondernemingen. Na een brainstorm met het hele team en jouw goedkeuring gaan wij over tot actie. Onze grafische ontwerper neemt er zijn pen en papier (lees: tablet) bij en gaat aan de slag met het ontwerpen van onder andere je visitekaartjes, flyers, brochures en andere communicatiematerialen in de juiste huisstijl. Over de hele lijn trekken we hem door om herkenning te vergroten. Zin om met deze knappe koppen te werken aan je project? Contacteer Green Bananas! Je huisstijl ontwerpen wordt een echt feestje!

Tijd om je huisstijl vast te leggen en je merkidentiteit te laten bloeien?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen doen! Bel ons, mail ons, roep ons… zodat we samen aan de slag kunnen met jouw huisstijl(gids).


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.