Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Huisstijl ontwerpen: onze designers weten van aanpakken

Een sterk merk lanceren? Dan begin je best bij het brainstormen over je huisstijl. Hoe wil je overkomen? Welke indruk wil je nalaten? Welk gevoel wil je uiten? Met een uniek design kun jij je onderscheiden van je concurrenten én geef je jouw merk een identiteit. Je huisstijl ontwerpen? Dat kan bij ons!

Wij designen jouw huisstijl met glans!

Wil je scoren met een goede eerste indruk van je onderneming? Alles begint met een aantrekkelijke huisstijl. We hebben het over de kleuren, het lettertype, je logo, fotografie… Allerlei uiterlijke kenmerken die iets zeggen over je merk. Via deze weg van communicatie probeer je een bepaald beeld en gevoel te creëren bij je doelgroep. Daarom trek je best je huisstijl door naar al je communicatiekanalen, on- en offline.

Je hoeft geen Picasso te zijn om een goede huisstijl te ontwerpen. Je hebt vooral een hoop creativiteit nodig en wat denkwerk. Samen brengen wij graag de hoofden samen om te brainstormen over hoe we jouw merk kunnen vertalen naar uiterlijke elementen. Door met jou in gesprek te gaan weten onze grafische ontwerpers meteen wat hen te doen staat.

Het resultaat is een brandbook of huisstijlgids, ofwel jouw gids die de basis vormt van consequente branding. Alle visuele kenmerken van jouw merk zijn er duidelijk gedefinieerd, zodat jij en derde partijen waarmee je samenwerkt in dezelfde stijl kunnen communiceren.

Een huisstijl ontwerpen in 3 stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste design-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

adverteren via 2dehands Admarkt

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De grafische ontwerpers en copywriters gaan over tot de ontwikkeling van je huisstijl.

Breng je huisstijl tot leven met het vrolijke team van Green Bananas!

Vrolijk? Dat zijn we wel! Nog vrolijker worden we van het rijpen van jouw project. Want naast het ontwerpen van jouw huisstijl hebben wij ook nog heel wat ander talent in huis. Welk idee je ook hebt, je kunt op onze hulp rekenen!

Je merk een identiteit geven is een ding. Maar ook je socialmediamarketing, copywriting, webdesign, Google Ads, e-mailmarketing… zijn van belang. Zoek je enkele creatievelingen om jouw onderneming een boost te geven? Contacteer ons!

Vragen rond je huisstijl ontwerpen? Bekijk onze FAQ’s:

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Onze klanten tonen alvast met trots hun huisstijl:

Wij designen opvallende huisstijlen voor zowel grote als kleine ondernemingen. Na een brainstorm met het hele team en jouw goedkeuring gaan wij over tot actie. Onze grafische ontwerper neemt er zijn pen en papier (lees: tablet) bij en gaat aan de slag met het ontwerpen van onder andere je visitekaartjes, flyers, brochures en andere communicatiematerialen in de juiste huisstijl. Over de hele lijn trekken we hem door om herkenning te vergroten. Zin om met deze knappe koppen te werken aan je project? Contacteer Green Bananas! Je huisstijl ontwerpen wordt een echt feestje!

Tijd om je huisstijl vast te leggen en je merkidentiteit te laten bloeien?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen doen! Bel ons, mail ons, roep ons… zodat we samen aan de slag kunnen met jouw huisstijl(gids).

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.