Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Marketingplan laten maken voor jouw bedrijf

Blijf jij ook eindeloos bezig met het promoten van jouw project of bedrijf, maar zie je geen resultaat? Dan zit er waarschijnlijk geen doordachte strategie achter… En zo kun je bezig blijven. Een sterke marketingstrategie is het begin van elk geslaagd marketingproces. Blijf niet bij de pakken zitten. Een marketingplan laten maken zal jouw strategie optimaliseren.

Jouw marketingstrategie op maat

Een marketingplan laten maken is toekomstgericht denken. Ons team denkt bewust na in jouw plaats en stuurt jouw bedrijf in de juiste richting.

We beginnen met een eerste kennismakingsgesprek en bekijken wat er op dit moment al allemaal wordt gedaan op marketingvlak. Nadien gaan wij aan de slag en kijken we waar het misloopt, en hoe we dit kunnen oplossen. We analyseren de volledige markt. Jij als bedrijf, je concurrenten en ook je doelgroep. Zo kunnen we verder en gaan we op zoek naar de beste manieren om je bedrijf opnieuw te positioneren.

Heb je nog geen ervaring met marketing? Dat kan natuurlijk, en dat is geen enkel probleem. We beginnen gewoon van nul. We maken een grondige studie van je concurrenten, potentiële doelgroep en hoe we jouw bedrijf het beste kunnen positioneren. Nadien zitten we opnieuw samen en leggen we alles aan je voor. Jij beslist, en wij voeren uit. Zo maak jij on- en offline een eerste indruk om u tegen te zeggen.

Een marketingplan laten maken in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1 Ontwerpfase

Doelgroep en concurrenten.

De twee belangrijkste factoren om mee te beginnen. Wie zijn ze, wat doen ze en hoe kunnen we ze bereiken? Dat analyseren we grondig en dan gaan we aan de slag.

communicatie Aalst

Uitwerking van het plan.

Wat wil je bereiken met het plan? Daar baseren we ons op en zo laten we onze creativiteit de vrije loop gaan. We bekijken de mogelijkheden en komen met een voorstel.

communicatiebureau

Gelezen en goedgekeurd.

Zodra wij groen licht krijgen, gaan we ervoor! We starten met de optimalisatie van jouw online en offline kanalen en voeren je marketing plan stap voor stap uit.

Het marketingplan is nog maar het topje van de ijsberg.

Voor onze klanten gaan wij over de top, en zo brengen wij hen naar de top. Onze SEO-specialisten halen alles uit de kast om de teksten op jouw website te optimaliseren en zo de vindbaarheid van jouw site te verhogen. Over websites gesproken, die maken wij ook. Van webdesign tot de volledige ontwikkeling van de site. We doorlopen het hele proces.

Samen met je marketingplan bezorgen we je ook graag een uitgebreide marketing scan met duidelijke actiepunten.

Wat je wil weten over een marketing scan:

Voor wie is een marketing scan nuttig?

Voor jou. Voor je concurrent die al lang geen nieuwe klanten meer over de vloer kreeg. Voor je favoriete kapperszaak die het over een andere boeg wilt gooien. Voor die ene nonkel die net zijn eigen webshop heeft gelanceerd, maar nog geen marketingstrategie heeft. Kortom: voor elke ondernemer die wilt groeien!

Waarom een concurrentie-analyse uitvoeren?

Als onderdeel van een marketing scan kan een concurrentie-analyse niet ontbreken. Wat is er nu leerrijker dan de sterktes en zwaktes van je concurrenten te ontdekken? Het spoort je aan om nog beter te doen én bovendien is het een ideale inspiratieboost!

Wat na een marketinganalyse op maat?

Dan steken we de koppen bij elkaar en steken we de handen uit de mouwen natuurlijk! Althans als je graag onze hulp wilt. Onze ervaren marketeers denken graag na over jouw mogelijkheden en doen je een voorstel gebaseerd op de analyses uit de marketing scan. Met deze voorstellen kunnen we dan aan de slag door de juiste doelstellingen op te zetten met een bijpassende strategie.

Deze bedrijven namen wij eerder al onder de loep!

Naast alles wat met marketing en webdesign en -ontwikkeling te maken heeft, zetten we ook graag andere zaken op onze agenda om jouw project mee te ondersteunen. Heb je geen tijd om je website of webshop te onderhouden? Na de ontwikkeling kun je het beheer van de website, webshop of sociale media aan ons toevertrouwen. Ook voor Google Ads en e-mailmarketing kun je bij Green Bananas terecht.

Buiten online marketing helpen wij je ook graag met alle mogelijke vormen van offline marketing. Op zoek naar een nieuw logo voor op jouw visitekaartje, brochure of flyer? Of ga je voor rondrijdende reclame, en wil je je auto laten bestickeren? Komt voor de bakker.

Wil je jouw doelen behalen?

Een marketingplan laten maken is de eerste stap in de goede richting! Green Bananas helpt je graag.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.