053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webshop starten

webshop starten

Webshop starten

Wil je een webshop beginnen, maar kan je daarbij hulp gebruiken?

Wil je een webshop starten, maar weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen? Of misschien wil je je gewoon kunnen focussen op je core business? Bij Green Bananas ben je aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen. Op maat van jouw product, rekening houdend met jouw wensen. Wij gebruiken een professioneel CMS-systeem, waarbij je ook zelf toegang krijgt tot de webshop. Je kan daarbij kiezen om zelf producten te beheren en prijzen aan te passen of je kan het volledige webshopbeheer, inclusief online adverteren indien gewenst, helemaal aan ons team overlaten. Dan zorgen wij voor een optimale werking van jouw nieuwe webshop.

Creatief en gebruiksvriendelijk

Een webshop starten bij Green Bananas, dat betekent kiezen voor een ervaren team dat gespecialiseerd is in en gepassioneerd door online marketing. Wij werken enkel op maat, zodat het resultaat telkens een unieke webshop is, die bovendien gebruiksvriendelijk is. We verhogen bovendien de bezoekers- en conversieoptimalisatie van je online aanwezigheid. Hogere zichtbaarheid, meer bezoekers, meer leads en sales. Zo eenvoudig als het klinkt, zo veel toewijding vraagt het om succes te oogsten.

Wil je een eigen webshop starten? Met Green Bananas sta je er niet alleen voor.

Het ontwerp van je webshop hangt volledig af van jouw wensen en van de doelstelling en uitstraling die eigen is aan de winkel. Ook voor een logo op maat, een consistente huisstijl met een gebruiksvriendelijke look, flyers, bestickering en allerlei andere grafische elementen kan je op ons team rekenen. Heb je daarnaast hulp nodig bij het schrijven van een nieuwsbrief? Heb je nood aan relevante content of wil je hoger scoren in de zoekresultaten? Of wil je met je bedrijf actief zijn op sociale media? Met al deze en nog meer zaken helpt Green Bananas jou graag een handje. Oh ja, blader gerust eens door ons portfolio en vergeet zeker niet het project Van Eyck Sport eens van dichterbij te bekijken!

Laat je webshop maken door Green Bananas

Wie zullen je toekomstige klanten worden? Hoe moet de site eruitzien? Hoe krijg je bezoekers via zoekmachines? Er zijn heel wat elementen waarmee je rekening moet houden. Het team van developers, copywriters en grafisch ontwerpers van Green Bananas helpt je op weg en zorgt dat je het resultaat krijgt dat je in gedachten hebt. Een webshop starten hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn – en al zeker niet als je je project kan toevertrouwen aan een ervaren team. Samenwerken? Contacteer Green Bananas en dan nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Deel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.