Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Antwerpen

webdesign Antwerpen

Een professionele website of webshop voor je bedrijf? En je zoekt een ervaren partner? Green Bananas zorgt voor een uniek en creatief webdesign Antwerpen! Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jou het best kunnen helpen.

Professionele website voor meer naamsbekendheid.

Meer naamsbekendheid? Je online aanwezigheid vergroten? Het team van Green Bananas helpt je graag. Op basis van jouw verhaal en doelstellingen creëren we een webdesign Antwerpen dat perfect aansluit bij jouw project. We werken daarbij helemaal op maat. Bij ons dus geen website zoals alle andere maar een uniek een creatief design dat helemaal beantwoordt aan jouw eigen verwachtingen en behoeften.

Enne … we hebben daarbij ook onze eigen prioriteiten:

 • We gaan voor een no-nonsense en nauwkeurige aanpak om van jouw project een succes te maken.
 • Gebruiksvriendelijk webdesign is zowat onze topprioriteit. Net zoals een unieke en moderne look.
 • Met onze bewezen SEO-strategie gaan we voluit voor een hoge vindbaarheid, ook en vooral in Antwerpen en omgeving.

Bovendien kun je bij ons ook rekenen op:

 • Goede ondersteuning achteraf: een probleem met je website of webshop? Wij we helpen jou zo snel mogelijk.
 • Zelf content toevoegen aan je website? Dat kan. We zorgen in dat geval voor een eenvoudige CMS-toegang.
 • Een duidelijke handleiding van jouw website of webshop.

Een nieuwe website maken? Dat doen wij zo.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Antwerpen webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Van webdesign tot professionele website en nog veel meer!

De slaagkansen van je onderneming vergroten? Dan is je online aanwezigheid één van de belangrijkste elementen van het totaalplaatje. En daar kunnen wij je dus bij helpen. Wij zijn tenslotte niet voor niets gespecialiseerd in webdesign. Kan je website wel een make-over gebruiken? Ben je op zoek naar een partner voor een nieuwe website of webshop? Bij Green Bananas steken we graag de handen uit de mouwen voor het online succes van jouw zaak. Onze designers zorgen voor gebruiksvriendelijk en creatief webdesign dat onze ontwikkelaars vertalen in een perfect functionerende website. Heb je ook straffe content nodig? Onze copywriters zorgen ervoor.

Enne, … Daarna staan we je uiteraard ook graag bij om van jouw online verhaal een doorslaand succes te maken. Als marketing- en communicatiebureau weten we immers ook perfect wat nodig is om zo snel mogelijk zoveel mogelijk bezoekers naar je spiksplinternieuwe website of webshop te leiden. Met gerichte Google Ads, social media marketing en e-mailmarketing zorgen we in geen tijd grote online aanwezigheid van jouw bedrijf. Al helpt het natuurlijk ook dat we met SEO-optimalisatiezorgen voor een hoge vindbaarheid. Wist je trouwens al dat we ook conversie-optimalisatie toepassen?

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Antwerpen.

In het verleden mochten we al heel wat bedrijven helpen voor een nieuwe website of webshop, niet alleen in en rond Aalst maar ook tot ver daarbuiten. In ons portfolio vinden jullie daarvan tal van mooie voorbeelden. Ben je zelf ook op zoek naar een specialist in webdesign? Antwerpen is waar je bedrijf gevestigd is? Wij komen graag naar je toe. Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Heb je graag alvast een idee van alles waarmee we jou eventueel zouden kunnen helpen? Op onze dienstenpagina vind je een volledig overzicht van ons kunnen. Wist je trouwens al dat we gecertificeerd Google Partner zijn? We kunnen je dus ook helpen met al je online advertenties.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign Antwerpen?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.