Contacteer ons

Wil je een webshop starten? Wij helpen je graag op weg

Websites en webshops maken doen we het allerliefst, en we hebben er ook al een heleboel gemaakt. Dus ehm, we weten wel waarmee we bezig zijn. Wil je ook je webshop starten, maar kun je daarbij wat hulp gebruiken? Dan kun je op ons rekenen.

Wij bouwen graag jouw webshop.

Hoe krijg je bezoekers via zoekmachines? Kies je best voor een WooCommerce webshop of ga je toch voor Magento? Wie zullen je toekomstige klanten worden? Hoe moet de site eruitzien? Er zijn heel wat elementen waarmee je rekening moet houden. Het team van developers, copywriters en grafisch ontwerpers van Green Bananas helpt je op weg en zorgt dat je het resultaat krijgt dat je in gedachten hebt.

Wij werken enkel op maat, zodat het resultaat telkens een unieke webshop is, die bovendien gebruiksvriendelijk is. We verhogen bovendien de bezoekers- en conversieoptimalisatie van je online aanwezigheid. Hogere zichtbaarheid, meer bezoekers, meer leads en sales. Zo eenvoudig als het klinkt, zo veel toewijding vraagt het om succes te oogsten. Een webshop starten bij Green Bananas, dat betekent kiezen voor een ervaren team dat gespecialiseerd is in en gepassioneerd door online marketing.

Je eigen webshop starten.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

webshop beginnen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Creatief en gebruiksvriendelijk

Je webshop moet vlotjes draaien, maar dat is maar één aspect. Hoe moet hij eruitzien? Welke kleuren gebruiken? Welk lettertype? Welke actieknoppen, op welke plaats? Welke foto’s heb je nodig? Het design van je webshop hangt volledig af van jouw wensen en van de doelstelling en uitstraling die eigen is aan jouw merk of concept. Ons team van topdesigners met jaren ervaring gaat aan de slag om er een mooi, gebruiksvriendelijk geheel van te maken.

Maar ehm, ook voor logo-ontwerp, een consistente huisstijl met een gebruiksvriendelijke look, flyers, autobestickering en allerlei andere grafische elementen kun je op ons team rekenen. Heb je daarnaast hulp nodig bij het schrijven van een nieuwsbrief? Heb je nood aan relevante content of wil je hoger scoren in de zoekresultaten? Of wil je met je bedrijf actief zijn op sociale media? Met al deze en nog meer zaken helpt Green Bananas jou graag een handje. Blader eens rustig door ons portfolio – of maak meteen een afspraak om samen eens de opties te bespreken.

Je webshop laten maken? Misschien heb je nog wel wat vragen …

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Deze klanten konden ook hun webwinkel starten met onze hulp

Wil je een webshop starten, maar weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen? Of misschien wil je je gewoon kunnen focussen op je core business? Bij Green Bananas ben je aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen. Op maat van jouw product, rekening houdend met jouw wensen ontwikkelen wij de webshop zoals jij hem voor je ziet, in WooCommerce, Magento of een ander systeem. We zorgen daarbij ook voor de nodige kassakoppeling met je voorraad- en facturatiesysteem, zodat het proces vlot kan verlopen. Wil je zelf je producten beheren en prijzen aanpassen? Geen probleem! Wil je het volledige webshopbeheer aan ons team overlaten? Idem! Wat vast staat, is dat we ons graag inzetten om jouw nieuwe webshop vlotjes te laten draaien.

Klaar om je online webshop te starten?

Wij ontwikkelen met plezier jouw webshop, en dan ben je vertrokken! Wat wil je precies online verkopen? Laat het ons weten en we gaan aan de slag!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.