Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een eigen webshop starten? Wij helpen je graag op weg

Websites en webshops maken, daar krijgen we nooit genoeg van. We hebben er ook al heel wat gemaakt. We weten er dus wel een en ander over. Wil je zelf ook een webshop starten? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Reken dan op ons.

Wij bouwen graag jouw webshop.

Er komt wel wat bij kijken, bij zo’n nieuwe webshop. Het volstaat immers niet om een aantal producten online te koop aan te bieden. Om van je webshop een succes te maken, is het belangrijk dat het hele plaatje klopt. Een aantrekkelijk webdesign, weten wie je potentiële klanten zijn, weten hoe je die mensen naar je webshop krijgt via zoekmachines… Het zijn stuk voor stuk belangrijke elementen. Kies je trouwens voor WooCommerce of Magento voor je webshop, of nog iets anders? Heb je ook al eens nagedacht over een betaalprovider?
Bij Green Bananas helpen we je graag op weg. Ons team van developers, copywriters en grafisch ontwerpers staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je precies het resultaat krijgt dat je voor ogen hebt. En aangezien we enkel op maat werken, is dat dus een unieke webshop. Al hebben onze webshops wel gemeen dat ze overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk zijn. We mikken bovendien steeds op zo hoog mogelijke bezoekersaantallen en passen conversie-optimalisatie toe. Hogere zichtbaarheid, meer bezoekers, meer leads en sales. Top toch?
Een webshop starten bij Green Bananas, dat betekent kiezen voor een ervaren team dat gespecialiseerd is in en gepassioneerd door online marketing.

Je eigen webshop starten.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

webshop beginnen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Gebruiksvriendelijk en creatief design op jouw maat

De wereld om ons heen evolueert sneller dan ooit. We worden overstelpt met communicatie allerhande, informatie halen we op het internet, alles moet steeds sneller… En dat heeft zo zijn gevolgen, ook voor het design van jouw webshop. Bij Green Bananas zetten we daarom alvast gebruiksvriendelijkheid bovenaan ons prioriteitenlijstje. Een webdesign dat helemaal beantwoordt aan jouw wensen vinden we minstens even belangrijk. We vinden trouwens ook dat je webdesign perfect moet passen bij de doelstelling en uitstraling die eigen is aan jouw merk of concept.
Hoe moet je webshop eruit zien? Welke kleuren gebruiken? Welk lettertype? Welke actieknoppen, op welke plaats? Welke foto’s heb je nodig? Daar draait het voor ons allemaal om. Dat is waarmee ons team van ervaren team van topdesigners aan de slag gaat voor jou.

Wist je trouwens dat je ook nog voor ander grafisch ontwerp bij ons terecht kunt? Een nieuw logo? Een consistente huisstijl met een gebruiksvriendelijke look? Flyers? Autobestickering? Iets anders? Onze grafische ontwerpers helpen je graag. Onze copywriters helpen je dan weer graag met relevante content voor je webshop of nieuwsbrief. En we kunnen je ook helpen bij SEO-optimalisatie, social media marketing en nog heel wat meer. Blader eens rustig door ons portfolio – of maak meteen een afspraak om samen eens de opties te bespreken.

Je webshop laten maken? Misschien heb je nog wel wat vragen …

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor de e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Waarvoor staat CMS?

Wie een nieuwe website bouwt, hoort wel al eens van CMS ofwel Content Management Systeem. Deze applicatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de content van je website kan beheren. Denk maar aan blogberichten toevoegen, nieuwe pagina’s aanmaken en productbeschrijvingen toevoegen. Het team van Green Bananas werkt meestal met Magento of WordPress voor het maken van jouw website of webshop. Ook andere CMS zijn uiteraard mogelijk. Interesse? Geef ons gerust een seintje!

Wat heb je nodig om een webshop te starten?

Naast een doordacht concept heb je ook een domeinnaam, hosting, een webdesign, webshopmodule en meer nodig. Een businessplan is niet verplicht, maar helpt wel mee aan je succesverhaal. Aan een lege webshop heb je natuurlijk niets. Je hebt een leverancier, of meerdere nodig, voor het aanleveren van je producten, een veilig betalingssysteem en eventueel een partner die zorgt voor de verzending van je pakjes. Een team dat gespecialiseerd is in webshops is ook geen slecht idee. Zo kan je altijd rekenen op de hulp van experts. En tot slot heb je een goeie portie goesting en energie nodig!

Mag je zomaar een webshop starten?

Jazeker! Iedereen kan een eigen succesvolle webshop beginnen, al moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je ingeschreven zijn bij de KBO (Kruispuntbank van Ondernemingen) én moet je jou aan de GDPR-wetgeving houden. Correct een webshop starten? Green Bananas helpt je graag!

Deze klanten konden ook hun webwinkel starten met onze hulp

Wil je een webshop starten, maar weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen? Of laat je het liever aan specialisten over, zodat jij je kunt concentreren op je core business? Bij Green Bananas ben je aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen. Op maat van jouw product, rekening houdend met jouw wensen ontwikkelen wij de webshop zoals jij hem voor je ziet, in WooCommerce, Magento of een ander systeem. We zorgen daarbij ook voor de nodige kassakoppeling met je voorraad- en facturatiesysteem, zodat het proces vlot kan verlopen. Wil je zelf je producten beheren en prijzen aanpassen? Geen probleem! Wil je het volledige webshopbeheer aan ons team overlaten? Idem! Wat vast staat, is dat we ons graag inzetten om jouw nieuwe webshop vlotjes te laten draaien.

Klaar om je online webshop te starten?

Wij ontwikkelen met plezier jouw webshop, en dan ben je vertrokken! Wat wil je precies online verkopen? Laat het ons weten en we gaan aan de slag!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.