Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Oostende: Wij zorgen ervoor

webdesign Oostende

Heb je nood aan een nieuw webdesign? Oostende is jouw thuisbasis? Green Bananas bekijkt graag met jou hoe we jouw project kunnen rijpen. Geef ons snel een seintje!

Een professionele website voor meer naamsbekendheid in regio Oostende?

Bij Green Bananas werken we samen met de klant, niet naast de klant. Allereerst zijn wij benieuwd naar jouw wensen. Daarna gaan we samen op zoek naar wie jouw potentiële doelgroep is en welke doelen we willen behalen. Om dan tot slot over te gaan naar specifieke actiepunten.

 • Scoor online hoog dankzij onze SEO-strategieën op maat.
 • Goed scoren met je webdesign in Oostende? Via lokale SEO werken wij aan jouw online vindbaarheid in de buurt!
 • CMS-toegang: Voeg zelf eenvoudig content toe dankzij onze duidelijke handleiding voor jouw website of webshop.
 • Onze aanpak? Die is direct, nauwkeurig én strategisch. Alles om jouw project te doen slagen.
 • Het team staat steeds voor je klaar met een persoonlijke ondersteuning, zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen bij problemen.

Een website laten maken in Oostende? Webdesign op maat

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Oostende webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Webdesign Oostende en veel meer!

Wil je graag een website of webshop bouwen, zodat klanten je gemakkelijk vinden? Of is je huidige website aan vernieuwing toe? Een sterke online aanwezigheid is essentieel voor het succes van je onderneming. En net dat is wat er bij Green Bananas hoog op het prioriteitenlijstje staat. Wij zorgen graag voor jouw webdesign. Oostende en omstreken. Waar je ook bent, wij bouwen mee aan je strategie! Want naast het ontwikkelen van je website, kun je bij onze groenen bananen ook terecht voor:

Onze webdesign projecten.

Niet enkel je webdesign Oostende is onze taak. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en daarbuiten. Neem dus zeker een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren door deze rijpende projecten. Wie weet sta jij binnenkort ook te schitteren op onze website! Dus:

 • Op zoek naar een webdesign op maat?
 • Samenwerken met een vrolijk en talentvol team?
 • Je bedrijfssucces een boost geven?

Contacteer de groene bananen! Met webdesign Oostende van Green Bananas ontvang je een webshop of website die volledig voldoet aan je wensen, doelgroep en doelen.

Op zoek naar een partner voor jouw modern webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in regio Oostende en daarbuiten. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.