Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Ninove? Wij helpen jou graag

webdesign Ninove

Zoek je een specialist in webdesign? In Ninove en omgeving? Green Bananas kan je helpen met uniek en creatief webdesign. Contacteer ons voor een afspraak en vertel ons jouw verhaal. Dan bekijken we samen wat de beste aanpak is voor jouw project.

Meer leads in Ninove dankzij webdesign op maat

Elk project is uniek. Ook en vooral dat van jou. En dus werken we hier bij Green Bananas uitsluitend op maat. Voor we aan jouw project beginnen, nemen we eerst uitgebreid de tijd om jou en je verhaal te leren kennen. Samen met jou bekijken wat de beste aanpak en strategie is voor jouw bedrijf, rekening houdend met jouw eigen doelstellingen en ideeën.

En daarna is het dus aan ons. We gieten alle informatie uit ons gesprek in een uniek en creatief webdesign dat helemaal past bij jouw bedrijf. We hanteren daarbij onze eigen specifieke manier van werken en integreren al onze eigen kennis en ervaring om voor jou de perfecte website te creëren. Wat dat dan precies betekent?

 • We kiezen voor een directe en nauwkeurige aanpak omdat het beste resultaat oplevert.
 • We gebruiken onze bewezen SEO-strategie om je lokaal te laten scoren en zorgen tegelijk voor een vlotte vindbaarheid.
 • De gebruiksvriendelijkheid van je website is een van onze voornaamste prioriteiten.
 • Ons team staat altijd klaar voor jou! We zijn steeds bereikbaar en zorgen steeds voor een snelle en efficiënte oplossing.
 • Wil je zelf content toevoegen? Dat kan eenvoudig via jouw persoonlijke CMS-toegang. We voorzien daarvoor een begeleidende handleiding en opleiding.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Ninove webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Of we ook nog meer doen dan webdesign in Ninove?

Haja, dat zal wel zijn. Hier bij Green Bananas willen we graag dat het hele plaatje klopt en daar zorgen we dan ook graag zelf voor. We zorgen dus niet alleen voor een goed werkende en gebruiksvriendelijke website met een webdesign dat uniek is voor jouw bedrijf. We willen dat jouw website vlot vindbaar is en eruit springt in vergelijking met je concurrenten. Ons doel? Zoveel mogelijk bezoekers en dus potentiële klanten bereiken.

We doen dat met een straf webdesign Ninove maar daarnaast kunnen we ook nog heel wat andere zaken waarmee we bijvoorbeeld jouw website een vliegende start geven. Zo kunnen we je onder andere helpen met e-mailmarketing, social media marketing”, SEO-optimalisatie”, Google Ads, retargeting, … Heb je trouwens al aan straffe content gedacht? Onze copywriters zorgen ervoor. Ben je op zoek naar grafisch ontwerp of drukwerk op maat? Yup. Doen we ook.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Webdesign Ninove? Enkele referenties uit de regio

In de loop van de afgelopen jaren mochten we ons kunnen al voor heel wat klanten tonen. In Aalst en wijde omgeving zijn we intussen een echte gevestigde waarde geworden. Onder meer Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport deden al een beroep op ons. Maar ook voor heel wat bedrijven buiten Aalst mochten we al ons kunnen tonen. Enkele voorbeelden? Haier, Hifi, Mentes en nog veel meer. Goh, misschien is het beter dat je gewoon eens een kijkje neemt in ons portfolio. Je vindt er nog tal van andere voorbeelden van ons werk.

Of we ook jou kunnen helpen voor webdesign Ninove? Jazeker, bovendien is Ninove slechts enkel minuten van ons kantoor in Aalst. Aarzel dus niet om even langs te komen met al jouw vragen over webdesign en online communicatie!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.