Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Ninove

webdesign Ninove

Zoek je een expert in webdesign in de regio Ninove? Bij Green Bananas ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

Bij Green Bananas werken we uitsluitend op maat. Jouw maat dan. Elk nieuw project begint hier op dezelfde manier: aan tafel met een blanco blad. Zin in koffie? Samen met jou bespreken we de beste aanpak en strategie voor jouw bedrijf. En we luisteren natuurlijk ook naar jouw eigen doelstellingen en ideeën. En daarna gaan we dus aan de slag, op onze eigen manier en volgens de principes die we al jarenlang hanteren:

 • Een directe en nauwkeurige aanpak staat garant voor het beste resultaat.
 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal en ben je ook vlot vindbaar online.
 • We zorgen voor een uniek en creatief webdesign dat helemaal past bij jouw project.
 • Gebruiksvriendelijkheid staat steeds heel hoog op ons prioriteitenlijstje
 • We zijn steeds bereikbaar en zorgen steeds voor een snelle en efficiënte oplossing. Ons team staat altijd klaar voor jou!
 • Via jouw persoonlijke CMS-toegang kun je eenvoudig eigen content toevoegen aan jouw website. We voorzien daarvoor een begeleidende handleiding.

Een website laten maken.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Ninove webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Het internet is vandaag een van de eenvoudigste manieren om meer mensen en dus potentiële klanten te bereiken. Een degelijke website is dan ook bijna een must voor elk bedrijf. Wil jij ook optimmaal profiteren van de evolutie van het internet en dus meer mensen bereiken? Wil je ook dat jouw website er uit springt in vergelijking met jouw naaste concurrenten? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres voor een sterk webdesign! Ninove is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Aarzel dan niet om even langs te komen bij ons op kantoor. Naast webdesign zorgen we ook voor veel meer, denk maar aan conceptontwikkeling, social media marketing, SEO-content en copywriting, Google Ads, en retargeting. Ha ja, we zijn ook gecertifieerd Google Partner, dus kan je op ons beroep doen voor al jouw online advertenties.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Ninove.

In Aalst is Green Bananas ondertussen een gevestigde waarde geworden. Zo mochten we in het verleden ons kunnen al tonen voor Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport.  Al blijven we natuurlijk niet binnen de stadsgrenzen van Aalst. We kunnen onze stempel ook zetten op de online communicatie van Panasonic, Haier, Osteria Michele en nog veel meer. Je kan ons werk bewonderen in ons portfolio!

Ben je benieuwd naar wat we te bieden hebben voor jouw webdesign? Ninove is slechts enkel minuten van onze thuisbasis in het centrum van Aalst. Aarzel dus niet om even langs te komen met al jouw vragen over webdesign en online communicatie!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.