Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Ninove

Zoek je een expert in webdesign in de regio Ninove? Bij Green Bananas ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Een directe en nauwkeurige aanpak staan garant voor het beste resultaat.
 • Een hoge score lokaal en op vlak van vindbaarheid verkrijgen door onze bewezen SEO-strategie.
 • We zijn steeds bereikbaar en zorgen steeds voor een snelle en efficiënte oplossing. Ons team staat altijd klaar voor jou!
 • We starten samen met jou vanaf nul en bespreken samen de beste aanpak en strategie voor jouw bedrijf.
 • Door jouw persoonlijke CMS-toegang kan je zelf jouw eigen content toevoegen door middel van onze begeleiding en een aangepaste handleiding voor jouw website.

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Ninove webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Een bedrijf zonder goede website is tegenwoordig niet meer dan een uitzondering. Wil jij ook mee met jouw tijd en wil je er met jouw website uitspringen? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres voor een sterk webdesign! Ninove is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Aarzel dan niet om even langs te komen bij ons op kantoor. Naast webdesign zorgen we ook voor veel meer, denk maar aan conceptontwikkeling, social media beheer, SEO-content, copy, Google Ads, en retargeting. Daarnaast zijn we ook gecertifieerd Google Partner, dus kan je op ons beroep doen voor al jouw online advertenties.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is een responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Ninove.

In Aalst is Green Bananas ondertussen een gevestigde waarde geworden. Zo hebben we in onze omgeving al voor Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport samengewerkt voor al hun online communicatie. Uiteraard blijven we niet binnen de stadsgrens van Aalst. We kunnen onze stempel ook zetten op de online communicatie van Panasonic, Haier, Osteria Michele en nog veel meer. Je kan ons werk bewonderen in ons portfolio!

Ben je benieuwd naar wat we te bieden hebben voor jouw webdesign? Ninove is slechts enkel minuten van onze thuisbasis in het centrum van Aalst. Aarzel dus niet om even langs te komen met al jouw vragen over webdesign en online communicatie!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.