Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Roeselare: bouwen aan je succes

webdesign Roeselare

Opvallen in een zee van websites dankzij een modern, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design? Eén oplossing: webdesign Roeselare, met liefde gemaakt door de groene bananen.

 

Meer naamsbekendheid in Roeselare dankzij een webdesign op maat.

Of je nu een kleine onderneming hebt of een groot bedrijf runt, het creëren van een website die past bij je doelen is onze specialiteit. Wij werken namelijk nauw samen met jou om je visie te leren begrijpen en deze om te zetten naar een geschikt webdesign en meer.

 • Dankzij een duidelijke handleiding en CMS-toegang kan je zelf content toevoegen aan je website of webshop.
 • Jouw website hoog laten ranken? Via de juiste SEO-strategie zorgen wij voor jouw online vindbaarheid. Ook lokaal!
 • Ons team is dagelijks bereikbaar en helpt je zo snel mogelijk met een ondersteuning op maat.
 • Je webdesign in Roeselare moderniseren? Wij volgen de laatste trends en technologieën voor je op!
 • Ons doel? Een direct en nauwkeurige aanpak om jouw project te laten slagen.

Een professioneel webdesign in 3 stappen

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Roeselare webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Meer dan enkel en alleen webdesign!

Voor een succesvolle aanwezigheid in het digitale landschap is een website of webshop bijna onmisbaar. Green Bananas zorgt dan ook graag voor jouw webdesign. Roeselare is jouw vestigingsplaats? Ons marketingbureau helpt je op weg! Maar naast je design heb je ook andere tools nodig om je project tot bij je doelgroep te krijgen. Green Bananas levert een ruim aanbod aan diensten:

Starten doen we het liefst met een goed gesprek: dat kan bij ons, maar ook op verplaatsing bij jou.

Een greep uit ons portfolio.

Green Bananas heeft zijn stempel al gedrukt in de ruime regio van Roeselare door het leveren van nieuwe en aangepaste websites voor verschillende bedrijven, waaronder de nieuwswebsite Aalstnieuws.be, Stad Aalst, fietsenspeciaalzaak Van Eyck Sport en rijschool Vlaanderen. Maar ook voor Panasonic Batteries Europe mochten we een nieuw webdesign maken. Bekijk ons volledige portfolio voor meer projecten en laat je inspireren! Wist je trouwens dat wij als gecertificeerd Google Partner je kunnen helpen met al je online advertenties? Aha! Dus…

 • Zoek je een partner voor jouw webdesign en meer?
 • Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?
 • Wil je samenwerken met dit vrolijke en talentvolle team?
 • Ben je specifiek op zoek naar een partner voor jouw webdesign Roeselare?

Kom langs voor een gesprek, nodig ons uit of contacteer ons met je vraag. We bekijken in detail wat we kunnen doen voor jou. Tot binnenkort?

Webdesign Roeselare, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in en rond Roeselare. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.