Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Wetteren

webdesign Wetteren

Ben je actief in de regio Wetteren en heb je een sterk, verfrissend webdesign nodig? Vertrouw op de expertise van Green Bananas. Maak een afspraak en samen bekijken hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Een ongekende aanpak voor jouw online/offline marketingprojecten
 • In overleg met de klant zorgen we voor het beste resultaat
 • 7/7 bereikbaar: wij staan altijd klaar voor jou
 • Lokaal hoog scoren en een hoge vindbaarheid met onze bewezen SEO-strategie.
 • Wil je zelf content aanpassen? Geen probleem, we zorgen voor CMS-toegang én een handleiding

Professionele website laten bouwen?

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Wetteren webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Ben je op zoek naar een partner voor jouw webdesign Wetteren? Green Bananas is dan misschien jouw reddende engel! Sinds 2011 zijn we actief. In die jaren zijn we steeds beter en beter geworden en hebben we ons in verschillende diensten gespecialiseerd: webdesign, webshopbeheer, copywriting en SEO-content, retargeting, Google Ads, conceptontwikkelingsocial media marketinggrafisch ontwerp, … Ons team van jonge en meer ervaren toppers zorgt keer op keer voor een resultaat op maat voor jouw bedrijf. Voor al je online en offline marketingprojecten kan je dus bij ons terecht.

Wat wil jij precies bereiken? Wil je de omzet van je website of webshop laten groeien? Wil je een gloednieuwe website of webshop maar neem je het beheer verder volledig op jou? Op onze expertise kun je rekenen, en onze diensten stemmen we af op jouw wensen.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Wetteren.

Of je nu net begint met je eigen zaak of al een oude rot in het vak bent, als de tijd voor een nieuw design voor je website rijp is, ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een totaalpakket van diensten om je online marketing te boosten. Naast webdesign Wetteren kan je op ons ook beroep doen voor een logo op maat, allerhande drukwerk en natuurlijk onze verschillende online diensten. Meer clicks en leads, daar gaan we voor.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal al gemaakt hebben? In ons portfolio vind je al onze klanten terug, maar we kunnen je alvast vertellen dat we Cimorné, Haier, Stad Aalst (Carnaval en Aalst Ontknoopt), De Kringwinkel, Partshouse, du Parc, ZJEF, Panasonic Batteries en vele anderen gelukkig konden maken met een gloednieuw webdesign. Wat denk je, word jij een van de volgende?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.