Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Wetteren

webdesign Wetteren

Ben je op zoek naar een nieuw en verfrissend webdesign? Wetteren is jouw thuisbasis? Vertrouw dan op de experten van Green Bananas. Maak een afspraak en samen bekijken hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Een directe, no-nonsense aanpak voor jouw online en offline marketingprojecten.
 • Je doelen bereiken? Dat doen we samen. We bepalen in overleg met jou wat de beste aanpak is voor jouw project.
 • We zijn er voor jou: je kunt steeds bij ons terecht voor al je vragen over webdesign, je website, marketing, communicatie..
 • Dankzij onze bewezen SEO-strategie scoor je hoog lokaal. Tegelijk kun je ook rekenen op een hoge vindbaarheid online.
 • Wil je zelf content aanpassen? Geen probleem, we zorgen voor CMS-toegang én een handleiding. En we ondersteunen je natuurlijk ook waar nodig.

Professionele website laten bouwen?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Wetteren webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

We zijn nogal gepassioneerd bezig met ons vak. Sinds 2011 al eigenlijk. En in al dit jaren zijn we steeds beter en beter geworden, hebben we ons verder bekwaamd in tal van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met websites en webshops, marketing en communicatie en ook grafisch ontwerp. Zoek je dus een partner voor jouw webdesign? In Wetteren? Kom dan eens praten. Ons team van jonge en meer ervaren toppers zorgt keer op keer voor een resultaat op maat voor jouw bedrijf.
Op je maar een idee te geven van ons kunnen: we zijn gespecialiseerd in webdesign, website en webshop ontwikkeling, webshopbeheer, copywriting en SEO-content, retargeting, Google Ads, conceptontwikkelingsocial media marketinggrafisch ontwerp, … Enfin, we vermeldden het al eerder: je kunt bij ons terecht voor al online en offline marketingprojecten.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Wetteren.

Een website (of webshop) is vandaag een onmisbaar onderdeel van je marketing. Of je nu informatie wil delen, een community wil opbouwen, leads wil verzamelen of gewoon producten en diensten verkopen, je website is de manier om je doelen te behalen. En daar kunnen wij je dus bij helpen. Heb je nog geen website of kan je website wel een opfrisser gebruiken? Wij zorgen voor een uniek, fris en vooral gebruiksvriendelijk webdesign op maat van jouw bedrijf in Wetteren. Je kunt trouwens ook bij ons terecht voor een logo op maat, een nieuwe huisstijl, allerhande drukwerk en nog heel wat meer.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal al gemaakt hebben? In ons portfolio vind je al onze klanten terug, maar we kunnen je alvast vertellen dat we Cimorné, Haier, Stad Aalst (Carnaval en Aalst Ontknoopt), De Kringwinkel, Partshouse, du Parc, ZJEF, Panasonic Batteries en vele anderen gelukkig konden maken met een gloednieuw webdesign. Wat denk je, word jij een van de volgende?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.