Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Aalst

Aalst webdesign

Ben je zoekende naar een nieuwe professionele website of webshop in regio AalstWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak volledig vrijblijvend een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen laten rijpen.

Een professionele website zorgt voor extra naamsbekendheid.

 • Lokaal goed scoren met je website bv.: in regio Aalst en een hoge vindbaarheid dankzij onze bewezen SEO-strategie.
 • Zelf content toevoegen aan jouw website? Geen probleem met jouw persoonlijke handleiding en onze begeleiding, kan je makkelijk aanpassingen uitvoeren aan jouw website
 • Een nauwkeurige aanpak staat centraal wanneer we met jouw webdesignproject aan de slag gaan.
 • Samen met jou en jouw medewerkers gaan we aan de slag en bekijken wat de beste aanpak is om jouw doel te bereiken en het gepaste webdesign te gaan ontwikkelen
 • We staan steeds voor je klaar en je kan altijd bij ons terecht met al jouw vragen in ons kantoor in Aalst, vol met webdesign enthousiastelingen.
 • Ieder project krijgt van ons een uniek webdesign & een creatieve invulling en unieke content aanvulling.

Een nieuwe website laten maken.

ontwerpfase

Van een ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Webdesign Aalst Green Bananas

Van ontwikkeling tot afwerking van het webproject.

Onze developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign met een doel!

We specialiseren ons in responsive webdesign, sites met een straf design, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing en allerlei andere vormen van online marketing, webshopbeheerSEO-optimalisatie en mediacampagnes.

Heb je al een website, maar wil je tools leren kennen als Google Analytics? Voor beginners geen sinecure, dus wij analyseren je website graag. We maken ook graag een website-check en/of SEO-analyse om de pijnpunten van de website bloot te leggen, zodat je weet wat je kan verbeteren.

Ook via social media marketing zal je website of webshop naambekendheid verwerven. Wil je je bedrijf nog extra in de schijnwerpers plaatsen? Dat kan bijvoorbeeld ook met drone luchtfotografie.

Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs in ons kantoor te Aalst voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten.

Webdesign: enkele vragen en onze antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Enkele webdesign referenties uit Aalst.

Green Bananas werkt onder meer samen met PanasonicHaier, Platteau Ramen en Dok Noord en staat in voor hun responsive webdesign. Daarnaast ontwierpen wij de website van het gloednieuwe Du Parc en de officiële site van Aalst Carnaval. Ook de webshop van Van Eyck Sport namen wij voor onze rekening, alsook het volledige webshopbeheer en de volledige SEO-strategie.

Naast webdesign kunnen we jou en je bedrijf verder helpen met het boosten van je naamsbekendheid, dit zowel online als offline. We zorgen voor sterke mediacampagnes en zorgen dat we het juiste doelpubliek bereiken. Hier denken we aan SEO&SEA, social media marketing, gerichte mailcampagnes en indien nodig zorgen we voor de aanwezigheid van je merk in de gekende offline kanalen; zoals de krant, tijdschriften en radio. Kortom, we kijken steeds samen wat de juiste strategie is om je merk en je bedrijf te versterken.

Ook voor het grafisch ontwerp zorgen wij: logo-ontwerp op maat en een buitengewone huisstijl staan hier centraal. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons kantoor in Aalst. Webdesign en je andere marketing campagnes kan je voortaan aan ons toevertrouwen, natuurlijk zijn we niet enkel actief in Aalst, ook in Dendermonde en ook voor alle andere Vlaamse bedrijven staan we klaar!

Op zoek naar een partner voor jouw nieuw responsive webdesign?

Green Bananas te Aalst zorgt voor jouw webdesign. Contacteer ons en laat ons het rijpingsproces van je project starten.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.