053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Aalst

Wij zorgen voor jouw webdesign in Aalst

Wens je een nieuwe professionele website of webshop te creëren in de regio Aalst? Webdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

We specialiseren ons in design, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing, internet marketing, webshopbeheer, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven. Wil je je bedrijf nog extra in de schijnwerpers plaatsen? Dat kan bijvoorbeeld ook met luchtfotografie.

Meer dan webdesign

  • Lokaal hoog scoren en een hoge vindbaarheid doen we door de ‘webdesign Aalst’ strategie.
  • We gaan samen met jou aan de slag en bekijken wat de beste aanpak is om jouw doel te bereiken.
  • We staan steeds voor je klaar en je kan altijd bij ons terecht met al jouw vragen in ons kantoor in Aalst.
  • Wil je zelf content toevoegen aan jouw website? Geen probleem met jouw persoonlijke handleiding en onze begeleiding.
  • Een nauwkeurige aanpak staat centraal wanneer we met jouw project aan de slag gaan.
  • Ieder project krijgt van ons een creatieve en unieke aanvulling.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Aalst onze thuisbasis

Green Bananas werkt onder meer samen met Panasonic, Haier en Van Eyck Sport en staat in voor hun webdesign. Daarnaast ontwierpen wij de website van het gloednieuwe Cimorné, De Fietserij, de officiële site van Aalst Carnaval. Ook de webshop van Van Eyck Sport namen wij voor onze rekening, alsook het volledige webshopbeheer.

Naast webdesign zijn wij ook actief op het vlak van internet marketing. Osteria Michele, Van Eyck Sport en Meubelklik zijn hier onze vaste klanten. Green Bananas zorgt ervoor dat je bedrijf online naambekendheid verwerft, maar ook offline werken wij mee aan mediacampagnes. Verder verzorgen wij ook de e-mailmarketing, hieronder valt het inhoud geven aan nieuwsbrieven. Ook voor het grafisch ontwerp zorgen wij: logo’s op maat en een buitengewone huisstijl staan hier centraal. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons kantoor in Aalst. Webdesign kan je voortaan aan ons toevertrouwen.

 

Aalst webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.