053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

AdWords

Adverteren in de zoekmachine

Meer bezoekers naar je website genereren? Dan is AdWords, een van de vele diensten van Google, een geschikte tool. Met AdWords kan je advertenties in de zoekmachine van Google plaatsen. Dat heet dan SEA, of Search Engine Advertising. Als een surfer via Google een bepaald trefwoord zoekt, zal jouw website dan bovenaan of naast de zoekresultaten verschijnen. Zo krijg je dus meer zichtbaarheid en verhoogt het aantal bezoekers en mogelijke klanten op je website. Het is dan natuurlijk belangrijk dat je gericht adverteert en een duidelijke call-to-action voorziet. Daarbij kunnen wij jou helpen.

Scoren met je campagnes

Hoe goed je advertentie scoort in de zoekresultaten, hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van de advertentie. Het belang van goede advertentieteksten mag dan ook niet onderschat worden. Ze moeten benadrukken wat je uniek maakt, je potentiële klanten duidelijk maken welke actie ze moeten ondernemen en relevant zijn voor de surfer.

Ook als je al SEO-content op je website hebt, is het interessant om te adverteren via SEA. Drie voordelen van SEA ten opzichte van SEO:

  • Bij SEA kies je zelf op welke zoekwoorden je website weergegeven moet worden en kan je dus ook eenvoudig nieuwe doelgroepen aanspreken.
  • Aan ieder zoekwoord kan de meest geschikte landingspagina gekoppeld worden. Zonder SEA kiest Google gewoon zelf de landingspagina die het best past bij de zoekopdracht van de surfer.
  • In het geval van SEO kan het een tijdje duren vooraleer je content vindbaar is, terwijl advertenties direct zichtbaar zijn in Google.

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Gaan met die banaan?

Op zoek naar hulp om te adverteren in Google? Wil je graag wat meer info over het belang van SEA voor jouw product of dienst? Maak een afspraak met Green Bananas via mail, telefoon of ons contactformulier. We kunnen ervoor zorgen dat je AdWords-advertentie goed geschreven is, dat ze de juiste personen bereikt en dat de surfer op de juiste landingspagina terechtkomt. Daarna volgen we de resultaten van je campagne op, sturen we bij waar nodig en intussen letten we erop dat het budget gerespecteerd wordt.

adverteren zoekmachines

Op zoek naar een partner voor al  jouw advertenties?

Green Bananas zorgt voor jouw advertenties. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.