Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Landingspagina voor meer leads en conversies? Wij zorgen ervoor.

Wil je meer rendement van je website of advertentiecampagnes? Dan is een goede landingspagina altijd een goed idee. Met een landingspagina zien je bezoekers onmiddellijk de informatie die ze zoeken. En worden ze verder geleid naar de plek die jij wil. En daar kunnen wij je dus bij helpen!

Landingspagina. Bezoekers. Conversie.

Bij Green Bananas bouwen we jouw website (al meer dan 10 jaar lang) en dus weten we ook prima waaraan de perfecte landingspagina zoal moet beantwoorden. Een landingspagina maken voor jouw website in wordpress of een ander systeem? Wij creëren een op zichzelf staande webpagina met dezelfde look en feel als de andere pagina’s op je website. Onze copywriters zorgen voor de juiste content om bezoekers over de streep te trekken en zetten die op de juiste plaats. En ze voegen natuurlijk ook de nodige afbeeldingen aan toe. Net zoals een call-to-action (of cta) die je potentiële klanten leidt naar de plek waar jij ze hebben wil: een inschrijvingspagina voor een nieuwsbrief of evenement, je contact pagina, je webshop, …

De ideale landingspagina is een pagina die converteert en daarvoor heb je natuurlijk ook liefst zoveel mogelijk bezoekers nodig. We zorgen er daarom altijd voor dat jouw landingspagina SEO geoptimaliseerd is zodat ze vlot gevonden wordt online en we passen ook conversie-optimalisatie toe. Wil je je landingspagina graag ook koppelen aan advertenties? Dat kan. We helpen je ook met plezier met social media marketing, e-mailmarketing, Google Ads, retargeting, …

Naar een doeltreffende landingspagina in drie stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van eerste kennismaking tot briefing.

We starten met een koffietje en luisteren graag naar jouw wensen en doelstellingen. Hoe beperkt of uitgebreid die ook zijn.

Goedgekeurd design

Van eerste design tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Onze webdesigners maken een ontwerp en leggen dat voor aan de klant. In overleg wordt het design geperfectioneerd en goedgekeurd.

website kinesist

Van ontwikkeling tot opvolging project.

Onze designers en SEO-specialisten gaan over tot de concrete uitwerking van je landingspagina en zetten deze online.

Green Bananas: website, landingspagina’s, en meer.

We doen natuurlijk wel meer dan alleen maar landingspagina’s bouwen en zorgen dat ze renderen. We bouwen ook met plezier jouw nieuwe website. Onze webdesigners zorgen dan voor een uniek webdesign dat helemaal past bij jouw verhaal en doelstellingen, voegen de nodige call-to-actions toe, … En ze voegen op dat moment één of meerdere (templates voor) landingspagina’s toe. Ze maken hun designs trouwens ook steeds responsief. Aangezien steeds meer bezoekers komen via mobiele apparaten ziet je website er immers best ook goed uit op afwijkende beeldformaten.

Wat we zelf belangrijk vinden voor jouw website?

 • Met SEO-optimalisatie zorgen we voor een hoge vindbaarheid bij je doelgroep.
 • We gebruiken conversie-optimalisatie om je bezoekers te stimuleren om tot actie over te gaan.
 • We gaan voluit voor jouw doelstellingen.
 • We zorgen voor een aantrekkelijke look en een optimale gebruiksvriendelijkheid.
 • Onze copywriters schrijven (indien je dat wenst) met plezier kwalitatieve content voor je nieuwe website.

Kun je ook wel een handje hulp gebruiken voor je offline en online marketing of communicatie? Doen we ook. En je kunt ook bij ons terecht voor allerhande grafisch ontwerp. Een professioneel logo? Een flyer of brochure? Nieuwe visitekaartjes? Autobestickering? Doen we allemaal. Net zoals… Goh, teveel om op te noemen eigenlijk. Neem een kijkje op onze dienstenpagina. Je vindt er een volledig overzicht van ons aanbod.

Antwoorden op enkele vragen over webdesign en landingspagina’s

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Enkele voorbeelden van ons kunnen?

We mochten al heel wat landingspagina’s, pagina’s speciaal gemaakt voor één doel, maken voor tal van klanten. Bekijk zeker even ons portfolio voor nog meer voorbeelden van ons kunnen.

Stuk voor stuk hebben pagina’s gemeenschappelijk dat het van bij de eerste indruk duidelijk is waarover het gaat op de pagina die bezoekers zien. We zorgen er daarom steeds voor dat de meest essentiële informatie boven de vouw staat. Potentiële klanten hoeven dus niet te scrollen om te weten waar de belangrijke informatie te zien. Een product of dienst in de kijker zetten, een promotie ondersteunen, … Wat ook het specifieke doel van de pagina is, wij zorgen voor de meest effectieve landingspagina. Ook voor jou? 

Wil jij ook een landingspagina voor een hoger conversiepercentage?

Hier bij Green Bananas staan we al te popelen om ook jouw landingspagina te maken. Laat van je horen. Kom ons vertellen waarvoor jij een of meerdere landingspagina’s wil binnen je website. We luisteren graag naar jouw doelstellingen en ideeën en werken samen met jou aan de realisatie van jouw doel(en).

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.