Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Sint-Niklaas: samen online groeien

webdesign Sint-Niklaas

Een nieuw of vernieuwd webdesign nodig? Wij halen graag onze beste technieken naar boven voor je webdesign. Sint-Niklaas is jouw thuisbasis? Ook daar staan de groene bananen voor je klaar! Maak snel je afspraak, dan zien we jou binnenkort.

Jouw professionele website in en rond regio Sint-Niklaas

Professioneel? Jazeker! Green Bananas is een all-in-one oplossing voor jouw onderneming. Als ervaren marketingbureau hechten wij veel belang aan samenwerking, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid én tevredenheid.

 • Nauwkeurig werken zit bij ons in de vingers. Dat is dan ook dé manier om je conversies te verhogen, aha!
 • Jouw doel is ons doel. Daarom kiezen we voor een nauwe samenwerking met de klant en een transparante communicatie.
 • Scoren met je webdesign in Sint-Niklaas? Dat is werken aan je lokale SEO! Iets waar wij alles van weten.
 • En waar wij nóg veel van afweten is hoe je een modern, gebruiksvriendelijk en uniek webdesign creëert.
 • Gebruiksvriendelijk? Niet alleen voor de klant, maar ook voor jezelf. Aan de hand van een handleiding en CMS-toegang kun jij makkelijk zelf content toevoegen aan je website.
 • Stoot je op een vraag? Wij zijn steeds voor je bereikbaar met de juiste ondersteuning op maat.

De 3 fases voor je webdesign

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Sint-Niklaas webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign Sint-Niklaas, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Webdesign, logo-ontwerp en veel meer!

Ja, we weten het allemaal: je online aanwezigheid is cruciaal voor je rijpingsproces. De webshops en websites schieten als paddestoelen uit de grond. Dus hoe laat je jouw stem horen zonder overrompeld te worden door de massa? Green Bananas is het antwoord. Naast je webdesign in Sint-Niklaas zorgen wij ook voor de marketing van je bedrijf. Denk maar aan:

Wist je dat… wij trouwens een gecertificeerd Google Partner zijn? Dus ook met online advertenties kunnen we je verder helpen!

Webdesigns waar we fier op zijn.

Green Bananas is gevestigd in hartje Aalst en daar hebben we ondertussen al onze stempel gedrukt. Onder meer Stad Aalst, fietsenspeciaalzaak Van Eyck Sport en andere lokale ondernemingen deden al een beroep op onze diensten. En daarbuiten?  Daar mocht Green Bananas zorgen voor de cashbacksite van de wereldwijde nummer 1 in huishoudelijke apparaten, Haier. Maar ook op deze creatieve projecten zijn we trots:

Neem zeker een kijkje in ons portfolio om een idee te krijgen van al ons werk.

Op zoek naar webdesign? Sint-Niklaas is je thuisbasis? Wij luisteren graag naar jouw plan. Maak je afspraak online en wie weet sta jij binnenkort in dit rijtje te blinken met je nieuw webdesign!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.