Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Sint-Niklaas

webdesign Sint-Niklaas

Wil je een (nieuw) webdesign voor je bedrijf uit regio Sint-Niklaas? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

  • De beste resultaten dankzij onze directe en nauwkeurige aanpak.
  • Lokaal hoog scoren en een goede vindbaarheid via onze SEO-strategie.
  • Een goede ondersteuning: we zijn 24/24 bereikbaar voor onze klanten en proberen altijd zo snel mogelijk te helpen waar nodig.
  • Voeg eenvoudig zelf je content toe aan je website dankzij de eenvoudige CMS toegang en de duidelijke handleiding die je krijgt van ons!

Website laten maken?

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Sint-Niklaas webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Tegenwoordig kan je online niet meer achterblijven: de webshops en websites schieten als paddenstoelen uit de grond. Ben jij met je bedrijf of als zelfstandige ook op zoek naar webshopontwikkeling of webdesign? Sint-Niklaas is de regio waar je gevestigd bent? Dan hebben we goed nieuws, want Green Bananas staat als online marketingbureau graag in om daarvoor te zorgen! Je kan daarnaast op ons ook rekenen voor retargeting, Google Ads, social media marketing, e-mailmarketingSEO-content en copywriting. We starten het liefst met een goed gesprek, gaan vervolgens aan de slag en leveren een volledig en uniek project af!

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Sint-Niklaas.

Green Bananas is gevestigd in hartje Aalst en daar hebben we ondertussen al onze stempel gedrukt. Onder meer Stad Aalst, fietsenspeciaalzaak Van Eyck Sport en lokale ondernemingen deden al een beroep op onze diensten. Als we het breder bekijken, dan mocht Green Bananas Panasonic Batteries Europe voorzien van een nieuwe website en de wereldwijde nummer 1 in huishoudelijke apparaten, Haier, van een nieuwe cashbacksite. Neem zeker een kijkje in ons portfolio om een idee te krijgen van al ons werk.

Op zoek naar webdesign? Sint-Niklaas is je thuisbasis? Green Bananas is het antwoord! Kom zeker eens langs voor al je copy en SEO content, grafisch ontwerp, communicatie, AdWords, retargeting of social media marketing. We zijn een gecertificeerd Google Partner, dus ook met online advertenties kunnen we je verder helpen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.