Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Erpe-Mere: Wij zorgen ervoor

webdesign Erpe-Mere

Zoek je een professionele partner voor nieuw en sterk webdesign? Erpe-Mere is waar jij wil uitblinken met je project? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres! Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

Bij Green Bananas begint elk nieuw project op dezelfde manier: aan tafel met een blanco blad. En koffie of thee natuurlijk. Samen met jou bespreken we hoe we jou en je bedrijf het beste kunnen helpen. En we luisteren natuurlijk ook naar jouw eigen doelstellingen en ideeën. En daarna gaat ons team dus aan de slag, op onze eigen unieke Green Bananas manier:

 • Met een directe en nauwkeurige aanpak zorgen we voor een topresultaat van bij de start.
 • Dankzij onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal en ben je ook vlot vindbaar online.
 • We zorgen voor een uniek en creatief webdesign dat helemaal past bij jouw project.
 • Gebruiksvriendelijkheid staat steeds heel hoog op ons prioriteitenlijstje.
 • We staat steeds klaar voor onze klanten met een goede ondersteuning. We doen er alles aan om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen.
 • Voeg zelf jouw eigen content toe via de CMS-toegang. We geven jou een begeleidende handleiding mee zodat je zelf snel en op een eenvoudige manier aan de slag kan gaan.
 • Webdesign Erpe-Mere, daar kan je op rekenen!

Een professionele website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Erpe-Mere webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Webdesign Erpe-Mere en veel meer!

Een sterk webdesign doet veel meer dan je website ‘mooi’ maken. Een doordacht design maakt dat de content duidelijk en gestructureerd overkomt, leesbaar is en doet klikken en daar draait het uiteindelijk om. Ben jij opzoek naar een specialist om jouw website meer dan alleen maar ‘mooi’ te maken, met een gebruiksvriendelijk en sterk webdesign? Erpe-Mere is slechts enkele minuten van de thuisbasis van Green Bananas in Aalst! Naast webdesign kan je ook op ons rekenen voor:

Referenties webdesign Erpe-Mere.

Green Bananas heeft in Aalst haar gevestigde waarde gekregen. We hebben zowel lokale, Aalsterse klanten in ons portfolio zoals Yellow Lemon Tree, Stad Aalst en Van Eyck Sport als enkele internationale kanjers als Panasonic en Haier. Daarnaast vind je er Osteria Michele, HoGent, De Kringwinkel, Rijschool Vlaanderen en nog veel meer in terug. Onze designers verliezen nooit de eindgebruiker uit het oog, en focussen op gebruiksvriendelijkheid, conversie en responsiveness. Webdesign bij Green Bananas is dus veel meer dat een website ‘mooi’ maken!

Wist je trouwens dat wij ook een gecertificeerd Google Partner zijn? Dus ook met online advertenties kunnen we je verder helpen.

Op zoek naar webdesign? Erpe-Mere is je thuisbasis? Green Bananas staat voor je klaar! Kom zeker ook eens langs voor al je copy en SEO content, grafisch ontwerp, communicatie, AdWords, retargeting, social media marketing.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.