053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Erpe-Mere

Op zoek naar een nieuw en sterk webdesign in Erpe-Mere? Green Bananas zorgt ervoor!

Een sterk webdesign doet veel meer dan je website ‘mooi’ maken. Een doordacht design maakt dat de content duidelijk en gestructureerd overkomt, leesbaar is en doet klikken. Ben jij opzoek naar een professional om jouw website meer dan alleen maar ‘mooi’ te maken, maar een écht webdesign? Erpe-Mere is slechts enkele minuten van de thuisbasis van Green Bananas in Aalst! Naast webdesign kan je ook op ons rekenen voor grafisch design of webshopbeheer, maar ook voor een ontwerp van een nieuw logo, e-mailmarketing, social media beheer, SEO-content, copy, AdWords, retargeting en communicatie!

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerst en vooral gaan we tot in de details om jouw project af te werken. Een nauwkeurige aanpak staat garant.
  • Vindbaar zijn en lokaal sterk scoren door de ‘webdesign Erpe-Mere’ methode.
  • We staat steeds klaar voor onze klanten met een goede ondersteuning. We doen er alles aan om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen.
  • Samen met jou gaan we aan de slag en beslissen we welke aanpak het best bij jouw bedrijf past.
  • Voeg zelf jouw eigen content toe via de CMS-toegang. We geven jou een begeleidende handleiding mee zodat je zelf snel en op een eenvoudige manier aan de slag kan gaan.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Ons werk

Green Bananas heeft in Aalst haar gevestigde waarde gekregen. We hebben zowel lokale, Aalsterse klanten in ons portfolio zoals Yellow Lemon Tree, Stad Aalst en Van Eyck Sport als enkele internationale kanjers als Panasonic en Haier. Daarnaast vind je er Osteria Michele, HoGent, De Kringwinkel, Rijschool Vlaanderen en nog veel meer in terug. Onze designers verliezen nooit de eindgebruiker uit het oog, en focussen op gebruiksvriendelijkheid, conversie en responsiveness. Webdesign bij Green Bananas is dus veel meer dat een website ‘mooi’ maken!

Op zoek naar webdesign? Erpe-Mere is je thuisbasis? Green Bananas staat voor je klaar! Kom zeker ook eens langs voor al je copy en SEO content, grafisch ontwerp, communicatie, AdWords, retargeting, social media marketing. Daarnaast zijn we een gecertificeerd Google Partner, dus ook met online advertenties kunnen we je verder helpen. Tot binnenkort?

Erpe-Mere webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.