Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Hasselt

webdesign Hasselt

Wens je een nieuwe professionele website of webshop in HasseltWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Nauwkeurige en directe aanpak om zo tot het beste resultaat te komen.
 • Lokaal hoog scoren in Hasselt, dat kan via onze bewezen SEO-strategie
 • Wij zijn 24/24 bereikbaar en bieden iedereen een goede ondersteuning. Ons team staat altijd klaar voor jou!
 • Samen met jou bekijken we het project, starten liefst vanaf nul en beslissen zo welke aanpak de beste is voor jouw onderneming.
 • Wil je aan je website zelf nog content toevoegen? Dat kan! Via een eenvoudige CMS toegang en een duidelijke handleiding is dat eenvoudig!

Professionele website nodig?

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Hasselt webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Ben je op zoek naar een nieuwe website of webshop? Woon of werk je in de buurt van Hasselt? Webdesign is een van de kwaliteiten van marketingbureau Green Bananas. Ons team is specialist in webdesign en webshopbeheer. We spitsen ons verder ook nog toe op volledige conceptontwikkeling, SEO-content en copywriting, e-mailmarketing, social media marketing, retargeting en Google Ads. We kiezen samen met jou de richting die je uit wilt gaan. We leveren op het einde een volledig, uniek en professioneel resultaat af. Kom zeker eens langs in ons kantoor om in detail te bespreken wat je verwacht op on- en offline marketingvlak voor je bedrijf.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Hasselt.

De thuisbasis van het Green Bananas-team ligt in Aalst en daar zijn we ondertussen al een vaste waarde geworden. Na samenwerkingen met onder meer de Stad Aalst, Cimorné, de Kringwinkel en fietsenwinkel Van Eyck Sport kunnen we nu ook de Internationale spelers Panasonic Batteries Europe en Haier aan onze lijst toevoegen. Al onze projecten vind je terug in het portfolio.

Maar we deinzen er niet voor terug om onze grenzen te verleggen, letterlijk dan. Ook de Leuvense Italiaan Osteria Michele kwam aankloppen voor een webshop. Op zoek naar webdesign? Hasselt is je thuisbasis? Dan zit je bij Green Bananas goed! We verzorgden ook al de gloednieuwe website van Heinz Performance uit Hasselt. Kom gerust langs voor grafisch ontwerp, communicatie, social media marketing, AdWords of retargeting. Green Bananas is bovendien gecertificeerd Google Partner, dus je kan ook op ons een beroep doen voor alle ondersteuning bij Google Ads.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.