053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Hasselt

Webdesign gezocht in de regio Hasselt?

Ben je op zoek naar een nieuwe website of webshop? Woon of werk je in de buurt van Hasselt? Webdesign is een van de kwaliteiten van marketingbureau Green Bananas. Ons team is specialist in webdesign en webshopbeheer. We spitsen ons verder ook nog toe op volledige conceptontwikkeling, SEO content en copy, e-mailmarketing, social media marketing, retargeting en Adwords. We kiezen samen met jou de richting die je uit wilt gaan. We leveren op het einde een volledig, uniek en professioneel resultaat af. Kom zeker eens langs in ons kantoor om in detail te bespreken wat je verwacht op on- en offline marketingvlak voor je bedrijf.

Hoe we werken

  • Nauwkeurige en directe aanpak om zo tot het beste resultaat te komen.
  • Lokaal scoren in Hasselt, dat kan via de ‘Webdesign Hasselt’ strategie
  • Wij zijn 24/24 bereikbaar en bieden iedereen een goede ondersteuning. Ons team staat altijd klaar voor jou!
  • Samen met jou bekijken we het project, starten liefst vanaf nul en beslissen zo welke aanpak de beste is voor jouw onderneming.
  • Wil je aan je website zelf nog content toevoegen? Dat kan! Via een eenvoudige CMS toegang en een duidelijke handleiding is dat eenvoudig!

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Van alle markten thuis

De thuisbasis van het Green Bananas-team ligt in Aalst en daar zijn we ondertussen al een vaste waarde geworden. Na samenwerkingen met onder meer de Stad Aalst, Cimorné, de Kringwinkel en fietsenwinkel Van Eyck Sport kunnen we nu ook de Internationale spelers Panasonic Batteries Europe en Haier aan onze lijst toevoegen. Al onze projecten vind je terug in het portfolio.

Maar we deinzen er niet voor terug om onze grenzen te verleggen, letterlijk dan. Ook de Leuvense Italiaan Osteria Michele kwam aankloppen voor een webshop. Op zoek naar webdesign? Hasselt is je thuisbasis? Dan zit je bij Green Bananas goed! We verzorgden ook al de gloednieuwe website van Heinz Performance uit Hasselt. Kom gerust langs voor grafisch ontwerp, communicatie, social media marketing, AdWords of retargeting. Green Bananas is bovendien gecertificeerd Google Partner, dus je kan ook op ons een beroep doen voor alle ondersteuning bij online advertenties.

Hasselt webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.