Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Hasselt: online groeien naar de top

webdesign Hasselt

Wens je te groeien in de online wereld? Wij zorgen voor een modern en professioneel webdesign. Hasselt is dan ook toevallig een van de regio’s waar wij als groenen bananen actief zijn. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een moderne website in regio Hasselt.

Als enthousiast en ervaren communicatiebureau toveren wij graag unieke websites tevoorschijn. Onze belofte?

 • Wij maken gebruik van een open en directe communicatie om zo tot het beste resultaat te komen.
 • Zo gaan we aan de slag met jouw wensen en beslissen we samen welke aanpak de beste is voor jouw project.
 • Daarnaast besteden we voldoende aandacht ana het online vindbaar maken van jouw website. Hoe? Dankzij onze bewezen SEO-strategie.
 • Scoor ook lokaal hoog in regio Hasselt: wij optimaliseren jouw lokale SEO met plezier.
 • Zit je met een vraag of probleem? We zijn steeds bereikbaar om jou een oplossing op maat te bieden.
 • En dankzij CMS toegang en een handleiding, op maat van je site, kun je eenvoudig zelf content aanpassen en toevoegen.
 • Webdesign Hasselt, wij zorgen ervoor!

Webdesign Hasselt: in 3 stappen

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Hasselt webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Enkele vragen en antwoorden rond webdesign

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Webdesign is niet onze enige passie

Op zoek naar een specialist voor het bouwen van jouw website of webshop? Woon of werk je in regio Hasselt? Webdesign is toevallig een van de specialiteiten van marketingbureau Green Bananas. Al ontdek je ook heel wat andere kwaliteiten in ons team, zoals:

Kortom: een marketingbureau voor klein en groot.

Referenties uit regio Hasselt.

Ben je als ondernemer in en rond Hasselt op zoek naar een webdesignbureau voor je website of webshop? Wij maken graag kennis met jou! Wil je bouwen aan een uniek webdesign? Hasselt is de regio waar je bekendheid wilt sprokkelen? Laat het weten aan Green Bananas, wij helpen je graag op weg. We geven je alvast een voorproefje van enkele gebruiksvriendelijke websites waar we fier op zijn:

Wil je ook met je webdesign pronken in dit rijtje? Dat kan! Als ervaren ontwikkelaars zorgen we voor de ideale laadtijd en een mobiel vriendelijke site met een aantrekkelijke uitstraling. Kortom, met Green Bananas sta je een stap dichter bij je bedrijfsdoelen. Wij laten graag jouw project rijpen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign Hasselt?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.