053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Leuven

Ondernemer uit Leuven en op zoek naar een specialist in webdesign?

De online wereld blijft evolueren en dus kan je met je onderneming niet meer achterblijven. Heb je nood aan een website of webshop? Of heb je een website, maar is die niet meer zo up-to-date? Dan kan je een beroep doen op Green Bananas voor webdesign. Leuven is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Ideaal, want ons online marketingbedrijf komt graag naar je toe! Je kan naast webdesign ook rekenen op ons voor retargeting, social media marketing, Google AdWords, SEO, copy en e-mailmarketing. Starten doen we het liefst met een goed gesprek: dat kan bij ons, maar ook op verplaatsing bij jou.

Waarop kan je rekenen?

  • Een direct en nauwkeurige aanpak om jouw project te laten slagen.
  • Scoren in de regio van Leuven via de ‘webdesign Leuven’ strategie.
  • Een goede ondersteuning: we zijn dagelijks bereikbaar en helpen zo snel mogelijk.
  • Voeg zelf content toe aan je eigen website dankzij de eenvoudige CMS toegang en de duidelijke handleiding die wij maken voor jou!

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Van alle markten thuis

In het hartje van Aalst vind je het kantoor van Green Bananas. In die regio hebben we ondertussen onze stempel gedrukt door verschillende bedrijven en instanties te voorzien van een nieuwe website of webshop: voor onder meer Stad Aalst, fietsenspeciaalzaak Van Eyck Sport, rijschool Vlaanderen, nieuwswebsite Aalstnieuws.be. Maar ook Leuven is ons niet onbekend: daar verzorgden we de volledige wijnwebshop van het Italiaanse restaurant Osteria Michele. Daar kwam niet enkel webdesign aan te pas, maar ook e-mailmarketing, social media, webshopbeheer en SEO content. Bekijk ons volledige portfolio om onze andere projecten te ontdekken.

Zoek je een partner voor webdesign? Leuven is de plaats waar je gevestigd bent? Kom dan langs voor een gesprek en we bekijken in detail wat we kunnen doen voor jou. Je kan naast webdesign ook rekenen op ons voor copy & SEO content, social media marketing, AdWords, grafisch ontwerp en communicatie. We zijn bovendien Google Partner certified, dus ook voor je online advertenties kan je bij ons langskomen! Tot binnenkort?

Leuven webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.