Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Leuven nodig? Maak indruk online!

webdesign Leuven

Kan je website wel een makeover gebruiken? Ben je misschien op zoek naar een partner voor een volledig nieuwe website of webshop? Bij Green Bananas creëren we voor jou met de glimlach een uniek en creatief webdesign. In Leuven en daarbuiten. Nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen? Contacteer ons. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen doen.

Meer naamsbekendheid met een professionele website in Leuven.

Yes. Daar zorgen wij voor. Wij zijn dan ook niet zomaar een marketingbureau. Wij verzorgen jouw online verhaal van A tot Z op onze eigen unieke manier. Een uniek en creatief webdesign op maat van jouw verhaal en behoeften? Een gebruiksvriendelijke website die ook scoort online? Online- en offline marketing? Wij zorgen ervoor. Samen met jou.

Hoe we dat doen?

 • We luisteren naar jouw wensen en ideeën en bepalen samen met jou de beste aanpak voor jouw project.
 • We hanteren een open en directe communicatiestijl en kiezen resoluut voor een no-nonsense aanpak.
 • Met onze bewezen SEO-strategie ben je gemakkelijk vindbaar online, zowel lokaar in Leuven als daarbuiten
 • Een perfecte service en ondersteuning op maat, daar gaan we voor. We zijn dan ook dagelijks bereikbaar en helpen je zo snel mogelijk met persoonlijk advies.
 • Zelf content toevoegen aan je website? Wij zorgen voor eenvoudige CMS-toegang en maken een duidelijke handleiding voor jouw website of webshop.
 • Een kassakoppeling nodig? Een andere integratie? Ons team van gespecialiseerde developers zorgt ervoor.

Jouw webdesign in 3 stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Leuven webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign Leuven en zo nog wel een paar dingen

Veel dingen eigenlijk. Je kunt natuurlijk bij ons terecht als je een nieuwe website of webshop nodig hebt. Of als je website wel een makeover kan gebruiken. We zorgen dan met veel plezier voor jouw webdesign Leuven. Daarnaast kun je echter ook bij Green Bananas terecht voor heel wat andere zaken:

Starten doen we het liefst met een goed gesprek: dat kan bij ons, maar ook op verplaatsing bij jou. Van een kennismakingsgesprek tot een brainstormsessie en een evaluatiegesprek. Wij staan graag voor je klaar.

Referenties uit regio Leuven.

Je bestaande website een nieuwe en frisse look geven? Of wil je gewoon een volledig nieuwe website? Green Bananas kan je helpen! Ons team van ervaren webdesigners zorgt voor modern webdesign in Leuven en de wijde omgeving er rond. Wij geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient en zorgen voor een uniek design op maat van jouw bedrijf en doelstellingen zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Hoe dat er dan uit ziet? Wat denk je van onderstaande voorbeelden van ons kunnen?

Enne, … Zo hebben we uiteraard nog een hele lijst. Neem een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie. Je vindt er een volledig overzicht van alle projecten van Green Bananas! We zijn bovendien Google Partner certified, dus ook voor je online advertenties kan je bij ons langskomen!

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.