Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Leuven: versterk je digitale marketing

webdesign Leuven

Tijd om van je te laten horen in de online wereld? Wij creëren met de grootste glimlach jouw uniek webdesign. Leuven behoort dan ook tot één van de regio’s waarin wij als groene bananen actief zijn! Laten we dus snel kennis met elkaar maken.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid in Leuven.

Wij zijn geen gewoon marketingbureau, maar buitengewoon!

 • Zo werken wij samen met onze klant en niet naast de klant. We luisteren naar elkaars wensen en maken gebruik van een directe en open communicatie.
 • Lokaal hoog scoren en een hoge vindbaarheid? Met onze SEO-strategie verover jij de online wereld!
 • Een goede ondersteuning is onze kracht. We zijn dan ook dagelijks bereikbaar en helpen je zo snel mogelijk met persoonlijk advies.
 • Voeg zelf content toe aan je eigen website dankzij de eenvoudige CMS toegang en de duidelijke handleiding die wij maken voor jouw website of webshop!
 • Kies je eigen kassakoppeling en andere integraties. Onze developers zorgen ervoor.

Jouw webdesign in 3 stappen.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Leuven webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign Leuven en veel meer!

Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Of heb je een website, maar is die niet meer zo up-to-date? Dan kan je een beroep doen op Green Bananas voor je webdesign. Leuven is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Ideaal, want ons online marketingbedrijf komt graag naar je toe! De online wereld blijft namelijk evolueren en dus kan je met je onderneming maar beter de trends volgen.  Naast webdesign kan je ook op ons rekenen voor:

Starten doen we het liefst met een goed gesprek: dat kan bij ons, maar ook op verplaatsing bij jou. Van een kennismakingsgesprek tot een brainstormsessie en een evaluatiegesprek. Wij staan graag voor je klaar.

Referenties uit regio Leuven.

Ben je als bedrijf in en rond Leuven op zoek naar een modern webdesign? Leuven is waar jouw onderneming actief is? Green Bananas is jouw oplossing! Onze ervaren webdesigners leveren steeds moderne en gebruiksvriendelijke websites af met een unieke uitstraling. Kijk maar naar deze projecten waar we als team heel fier op zijn:

Meer inspiratie nodig? In ons portfolio vind je alle projecten van Green Bananas! We zijn bovendien Google Partner certified, dus ook voor je online advertenties kan je bij ons langskomen!

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.