Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Sint-Truiden

webdesign Sint-Truiden

Wil je een nieuwe professionele website of webshop laten bouwen in de regio Sint-TruidenWebdesign, webshopbeheer, en meer. Daar zorgt Green Bananas voor! Maak een afspraak samen laten we jouw project succesvol rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We geven aan ieder project een creatieve touch en een unieke aanvulling.
 • Wil je zelf content toevoegen? We geven jou een persoonlijke handleiding van jouw website zodat je zelf aan de slag kan gaan.
 • Door onze SEO-strategie scoor je lokaal hoog en ben je goed vindbaar.
 • Bij al onze projecten gaan we steeds voor een efficiënte aanpak voor het beste resultaat.
 • Voor een optimale beleving van jouw website zetten wij gebruiksvriendelijk centraal.

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Sint-Truiden webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Ben je op zoek naar een professional om jouw website aan te pakken? Wil je naast een unieke en mooie website ook een die sterk en goed vindbaar is? Green Bananas zorgt voor een origineel webdesign! Sint-Truiden is de plaats waar je gevestigd bent? Wij komen graag naar je toe! We zijn een online marketing bureau uit Aalst, dus naast webdesign kunnen we nog veel meer voor je doen dan webdesign. We zorgen ook voor retargetingconceptontwikkelingSEOGoogle Ads en online advertenties, maar nog veel meer diensten.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Sint-Truiden.

Je kan ons vinden in het hartje van Aalst. Hier hebben we dan ook onze stempel gezet op heel wat lokale ondernemingen. Uiteraard schrikken we er niet voor terug om een samenwerking aan te gaan met een grotere onderneming. Neem alvast een kijkje in ons portfolio om notie te krijgen van onze projecten. Zo kan je er Heinz Performance, Stad AalstVan Eyck SportPanasonic en De Kringwinkel in terugvinden.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw webdesign? Sint-Truiden, we komen graag naar je toe! Heb je een vraag of wens je een inlichting, vul dan gerust het contactformulier in! We bekijken samen wat jouw doel is en werken een efficiënte oplossing uit voor jouw bedrijf! Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.