053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Sint-Truiden

Webdesign, webshopbeheer, en meer. Daar zorgt Green Bananas voor!

Ben je op zoek naar een professional om jouw website aan te pakken? Wil je naast een unieke en mooie website ook een die sterk en goed vindbaar is? Green Bananas zorgt voor een origineel webdesign! Sint-Truiden is de plaats waar je gevestigd bent? Wij komen graag naar je toe! We zijn een online marketing bureau uit Aalst, dus naast webdesign kunnen we nog veel meer voor je doen dan webdesign. We zorgen ook voor retargetingconceptontwikkelingSEOAdWords en online advertenties, maar nog veel meer diensten.

Onze sterktes

  • We geven aan ieder project een creatieve touch en een unieke aanvulling.
  • Wil je zelf content toevoegen? We geven jou een persoonlijke handleiding van jouw website zodat je zelf aan de slag kan gaan.
  • Door de ‘webdesign Sint-Truiden’ strategie scoor je lokaal hoog.
  • Bij al onze projecten gaan we steeds voor een efficiënte aanpak voor het beste resultaat.
  • Voor een optimale beleving van jouw website zetten wij gebruiksvriendelijk centraal.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Green Bananas en haar klanten

Je kan ons vinden in het hartje van Aalst. Hier hebben we dan ook onze stempel gezet op heel wat lokale ondernemingen. Uiteraard schrikken we er niet voor terug om een samenwerking aan te gaan met een grotere onderneming. Neem alvast een kijkje in ons portfolio om notie te krijgen van onze projecten. Zo kan je er Heinz Performance, Stad AalstVan Eyck SportPanasonic en De Kringwinkel in terugvinden.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw webdesign? Sint-Truiden, we komen graag naar je toe! Heb je een vraag of wens je een inlichting, vul dan gerust het contactformulier in! We bekijken samen wat jouw doel is en werken een efficiënte oplossing uit voor jou bedrijf! Tot binnenkort?

Sint-Truiden webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.