Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Baat je een restaurant uit en wil je een website laten maken?

Wil je een boost geven aan je restaurant en een website laten maken door professionals? Green Bananas weet hoe dat moet!

Wij zorgen voor jouw website met alles erop en eraan.

 • Je klanten vinden makkelijk de weg naar jouw website dankzij het schrijfwerk van onze SEO-specialisten.
 • Eenmaal op de website beland, genieten ze van een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk webdesign.
 • Je klanten kunnen gemakkelijk een reservatie maken. We integreren de software van jouw keuze of ontwikkelen een eigen tool – aan jou de keuze!
 • Indien nodig zorgen wij voor professionele foto’s van jouw restaurant.
 • Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Van logo-ontwerp tot webdesign.
 • Ook na het lanceren van je website blijven wij jou ondersteunen door je website up-to-date te houden.

Een website bouwen in drie stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je nieuwe website!

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site.

Webdesign, logo ontwerpen en nog zo veel meer!

Wil je jouw project laten groeien? Naast het bouwen van een website (of webshop in WooCommerce of Magento), is ons team ook gespecialiseerd in het realiseren van totale conceptontwikkelingen op maat. Maar ook voor e-mailmarketing, SEO-content, Google Ads, drukwerk en social media marketing kan je bij ons aankloppen. Kortom: alles wat met online aanwezig zijn én met offline marketing te maken heeft is absoluut onze dada.

Hoe we dat doen? Samen met jou bespreken we al jouw mogelijkheden en gaan we aan de slag met jouw wensen. Lees hier alles over onze werkwijze. Deze merken uit ons portfolio gingen jou alvast voor. Wie weet kom jij binnenkort ook in dit rijtje te staan wanneer jij ons kiest om voor jouw restaurant een website te laten maken.

Vragen rond website bouwen? Misschien vind je hier jouw antwoord.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Enkele websites van restaurants uit ons portfolio!

Wil je uitpakken met een smaakvol webdesign, maar geef je dat liever weg in handen van professionele website-ontwikkelaars? Het vrolijke team van Green Bananas in Aalst zit boordevol talent dat graag de handen uit de mouwen steekt. Of het nu gaat over een restaurant, een boekhouder, een kinesist of een kapper, iedereen kan bij ons terecht voor de lancering van een website van topkwaliteit!

Een nieuwe website voor je restaurant nodig? Zorgen we graag voor!

Ben jij de uitbater van een restaurant? En wil je graag een website laten maken door Green Bananas?

Stuur ons dan snel een mail of bel ons met jouw vraag! Samen gaan we aan de slag met jouw gebruiksvriendelijke website met alles erop en eraan.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.