053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Copy & SEO content

Copy & SEO content: jouw boodschap

Kiezen voor een website, betekent ook dat die voorzien moet zijn van voldoende en relevante content. Want copy is belangrijk voor internet marketingcommunicatie als je succes wilt oogsten met je website. Die content bepaalt immers veel: wat je bezoekers moeten weten over je website, hoe je potentiële klanten gaat overtuigen en wat de kernwaarden van je onderneming zijn. Via goede copy & SEO content bereik je immers veel. De creatie van die content nemen wij bij Green Bananas voor onze rekening. Wij overtuigen jouw klanten om op je website te blijven en tot actie over te gaan.

Voor SEO content start alles met een doelgroepanalyse waarna kan gestart worden met een keyword research. SEO staat voor Search Engine Optimization – Google vriendelijke content. Na het bepalen van de zoekwoorden kan aan de slag gegaan worden met de SEO teksten. Die zijn geoptimaliseerd met zoekwoorden die cruciaal zijn voor jouw website om zo gevonden te worden via Google. Voor de content op de website bekijken we samen met de klanten onder meer welke doelgroep bereikt moet worden en welke boodschappen moeten meegegeven worden. Jij levert dus de basis, wij zorgen voor de catchy content.

Copy & SEO content en meer

Naast de copy & SEO content op je website, nemen we bij Green Bananas ook graag het e-mailmarketing, de communicatie en adwords op ons. Voor grafisch ontwerp, webdesign en webshopbeheer kan je uiteraard ook een beroep doen op de Green Bananas skills!

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Onze projecten

Na overleg met jou, kruipen we zo snel mogelijk in onze pen om de meest relevante copy & SEO content toe te voegen aan jouw website. Graag een voorsmaakje? In ons portfolio vind je al onze klanten terug. Bij vragen mag je ons zeker contacteren of eens langskomen in ons kantoor in Aalst. Een vrijblijvende offerte aanvragen is ook steeds mogelijk.