Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op zoek naar professioneel webdesign? Wij zorgen ervoor!

Een website of webshop met een design dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en je bedrijfsimago? Bij Green Bananas zorgen we voor professioneel webdesign dat jouw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient. Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen laten rijpen.

Professioneel webdesign op jouw maat

Jouw bedrijf, jouw doelstellingen en waarden, jouw verhaal, … En dus zorgen we hier bij Green Bananas steeds voor een uniek en creatief webdesign helemaal op jouw maat. Dat doen we intussen al meer dan 10 jaar lang voor bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren: schoonheidssalons, kappers, horecazaken, kinesisten, dokters, boekhouders, … Noem maar op. En ook grote bedrijven, zoals eneloop Batteries en Haier, deden en doen nog steeds een beroep op onze diensten.

Wat ook jouw bedrijf of dienst is, bij Green Bananas vind je een ervaren partner voor professioneel webdesign. Maatwerk en creativiteit staan steeds voorop, maar we hebben ook nog wel enkele andere prioriteiten:

  • Hoge vindbaarheid: Met onze bewezen SEO-strategie ben je vlot vindbaar online, ook lokaal.
  • Conversie-optimalisaties: We voorzien de nodige calls to action op de juiste plaatsen.
  • Gebruiksvriendelijkheid: We zorgen voor een optimale bezoekerservaring. Zo blijven je klanten langer op je website en wordt de kans dat ze ook een actie ondernemen groter.

Jouw nieuwe site in 1, 2, 3.

Stap 1 Ontwerpfase

Van concept tot een eerste voorstel

We beginnen met een kennismaking, luisteren naar jouw wensen en overlopen een vragenlijst. Met al die info in het achterhoofd gaan we aan de slag.

Goedgekeurd design

De verdere uitwerking van het ontwerp

Na een eerste goedkeuring wordt het design tot in de puntjes uitgewerkt en begint ons team aan de ontwikkeling van je website.

marketingbureau webdesign

Een volledig afgewerkte website!

Na SEO-proofing, de nodige copywriting en grondige testing zetten we de laatste puntjes op de i. Je website is nu helemaal klaar voor go live. Nu tijd voor marketing?

Professioneel. Webdesign en meer. Veel meer!

Bij Green Bananas zijn we niet alleen specialist in professioneel webdesign en website– of webshop-ontwikkeling. Je kunt ook op ons rekenen voor al je communicatie en online en offline marketing. Je nieuwe website snel bekend maken bij je (potentiële) klanten? Wij zorgen voor gerichte social mediacampagnes of Google Ads. Met een marketing scan kunnen we bovendien nagaan of je huidige marketinginspanningen voldoende zijn afgstemd op je doelstellingen. We vertalen de resultaten trouwens met plezier in een marketingplan op maat.

Enne, heb je misschien ook grafisch ontwerp, drukwerk of autobestickering nodig? Zorgen we voor!

Enkele vragen over webdesign en websites:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • webdesign op maat
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Professioneel webdesign? Dat deden we al voor deze klanten …

Bij Green Bananas vind je een team van ervaren en gedreven webdesigners, ontwikkelaars, marketeers en copywriters. Jou helpen om je doelstellingen te behalen, daar draait het voor ons om.

Samenwerking staat hier centraal, ook met jou trouwens. Jup, jij bent evengoed deel van het projectteam dat zorgt voor een professioneel webdesign voor jouw nieuwe website: zonder jouw verhaal en inbreng staan we zelf immers nergens. We zorgen dus voor een open en rechtstreekse communicatielijn tussen jou en je persoonlijke contactpersoon hier bij ons. Zo ben je altijd perfect op de hoogte van wat wij doen voor jou. Bovendien kunnen we zo ook steeds eenvoudig in overleg gaan met jou om tot het perfecte resultaat te komen.

En achter de schermen? Goh, achter de schermen zorgen onze webdesign specialisten voor een professioneel webdesign op maat van jouw wensen. Onze ontwikkelaars vertalen dat design na jouw goedkeuring in een vlot werkende website die ook nog eens voldoet aan de recentste SEO-vereisten. Indien je dat wenst, kun je ook altijd rekenen op onze copywriters om te zorgen voor sprekende content om jouw verhaal extra in de verf te zetten. Enne, als je nieuwe website of webshop online is, houden we natuurlijk graag een oogje in het zeil om te zien of je website doet wat jij ervan verwacht.

Jouw website in een nieuw jasje?

Wil je zelf ook een website met een professioneel webdesign voor jouw zaak? Stuur ons een mail en we nemen contact met je op!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.