053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webshopcreatie Dendermonde

webshopcreatie dendermonde

Webshopcreatie Dendermonde

Wil je starten met een eigen webshop? Heb je een (nieuwe) winkel of een origineel project dat je wil lanceren en waarbij je een webshop nodig hebt? Voor webshopcreatie Dendermonde kan je terecht bij Green Bananas. Als jij ons je idee vertelt, helpen wij je graag met het aanmaken van een eigen webshop. Ook voor het beheer van je webshop kunnen we instaan, indien je dat wenst. Afhankelijk van het soort en aantal producten bekijken wij welke richting je uit wilt op vlak van design.

Een eigen webshop zorgt voor een groter klantenbestand en dus meer omzet. Maar er moet ook aandacht geschonken worden aan het doel en de uitstraling van je bedrijf. De webshop moet volledig in lijn liggen met het kernconcept van het bedrijf. Green Bananas staat in voor webshopcreatie Dendermonde en wij willen in overleg met onze klanten tot de beste en meest kwaliteitsvolle resultaten komen.

Webshopcreatie in Dendermonde

Ben je benieuwd naar onze projecten? Zo mochten we in Aalst en omstreken al de webshop van onder meer Van Eyck Sport, Intdialect en Meubelklik onder handen nemen. Bekijk de resultaten in ons portfolio, waar je ook andere projecten terugvindt!

Vragen of interesse over webshopcreatie Dendermonde? Contacteer ons en wie weet tot binnenkort?

Webshop op maat

Enkele voordelen van een webshop op een rijtje:

  • Een webshop is een slimme verkoper: alles wordt onthouden en vaak toont hij andere relevante producten waardoor cross-selling – een bijkomend product wordt verkocht – en up-selling – of bijverkoop, waarbij een duurder of uitgebreider product verkocht wordt, mogelijk zijn.
  • Bereik: dankzij een webshop breidt je klantenbestand automatisch uit.
  • Uitstekende service: 24 op 24 en 7 dagen op 7 kan je producten verkopen.
  • Uitgebreid assortiment: online kan je veel meer producten aanbieden die zelfs niet altijd op voorraad hoeven te zijn.
  • Kostenbesparend: meer automatisering, rechtstreekse bestellingen en besparen op de kosten van een bedrijfspand indien het je enige winkel is.
Deel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.