Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Dendermonde? Reken op ons!

webdesign Dendermonde

Ben je op zoek naar een ervaren partner voor je nieuwe website of webshop? Bij Green Bananas zorgen we voor een professioneel webdesign in Dendermonde. Contacteer ons voor een afspraak. We helpen je graag met advies op maat.

Meer leads dankzij professioneel webdesign in Dendermonde?

Wij zorgen ervoor. Samen met jou. Haja, want het gaat tenslotte over jou, je bedrijf en je doelstellingen. Je nieuwe website of webshop begint hier dan ook steeds met een uitgebreide kennismaking om te bepalen wat voor jou de beste aanpak is. We komen daarvoor met plezier bij je langs. Dendermonde is tenslotte vlak bij ons kantoor in Aalst.

Wist je trouwens al dat we altijd op maat werken? Samenwerken met Green Bananas betekent dan ook het volgende:

 • We zorgen voor een uniek en creatief webdesign dat helemaal past bij je bedrijf en doelstellingen.
 • Een hoge vindbaarheid is gegarandeerd dankzij onze bewezen SEO-strategie.
 • Met een aantal gerichte ingrepen zorgen we voor meer conversies.
 • Gebruiksvriendelijkheid is voor ons van het grootste belang. Zo blijven je klanten langer op je website en zijn ze ook meer geneigd om actie te ondernemen.

Enne, jij staat daarbij uiteraard centraal. We overleggen dan ook met jou om onze aanpak volledig af te stemmen op wat jij wil en daarbij ook de beste resultaten te halen. Heb je een vraag? Is er een probleem met je website? Wij zijn 24/24 bereikbaar. Wil je misschien ook zelf aanpassingen uitvoeren? Dat kan eenvoudig via een gebruiksvriendelijk systeem.

Of we ook nog iets anders doen dan webdesign?

Haja natuurlijk! Eigenlijk zijn we zo’n beetje jouw one-stop shop voor alles wat met online en offline marketing, communicatie en website– en webshop-ontwikkeling te maken heeft. Je kunt dus niet alleen voor webdesign bij ons terecht maar ook voor alle onderstaande zaken:

Goh ja, en nog voor zowat van alles… Neem zeker een kijkje op onze dienstenpagina voor een volledig overzicht.

Op zoek naar meer leads via Google, ook dan ben je aan het juiste adres. Want vermoedelijk kwam je op deze pagina terecht met de zoekopdracht webdesign Dendermonde. Even sparren, neem dan zeker contact met ons op.

Webdesign Dendermonde – veel gestelde vragen:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Een greep uit onze projecten uit regio Dendermonde: van webdesign tot …

Green Bananas bestaat intussen meer dan 10 jaar en in die tijd mochten we als webdesignbureau heel wat moois uit onze hoed toveren. Ons handelsmerk? Een uniek en creatief webdesign, gebruiksvriendelijkheid en vooral onze klantvriendelijke en directe no-nonsens aanpak.

Ondermeer bij deze namen konden ze onze doelgerichte aanpak wel smaken:

Kan jouw website wel een opfrisser gebruiken? Ben je misschien toe aan een volledig nieuwe website of webshop? Bij Green Bananas zorgen we graag voor een sprekend en converterend webdesign.

Enne, we zorgen er natuurlijk voor dat je website snel laadt, er goed uitziet op verschillende schermgroottes en dat ze voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen. Kortom, we zorgen er voor dat je scoort online met je website en ons webdesign! Dendermonde of een andere regio, we staan voor je klaar.

Kortom, wat ook jouw bedrijfsdoelen of doelgroep zijn, wij zorgen voor een website of webshop of onepager die precies doet wat jij ervan verwacht.

Een website laten bouwen.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Dendermonde webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Green Bananas verzorgt jouw webdesign

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in regio Dendermonde. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.