053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Dendermonde

Heb je een partner nodig voor jouw webdesign? Dendermonde, we komen naar je toe!

Ben je op zoek naar een partner voor webdesign? Dendermonde is je thuisbasis? Green Bananas is een energiek en jong bureau dat actief is sinds 2011. Wij staan in voor de volledige aanpassing of ontwikkeling van je website of webshop. Ook e-mailmarketing, internet marketing, zoekmachinemarketing en mediacampagnes staan op ons curriculum. Daarnaast zetten wij ook volop in op de sociale media om zo tot meer naambekendheid te komen met uw webshop of website.

Werken met Green Bananas

Wat zijn onze troeven?

  • Overleg met de klant en een directe aanpak om tot de beste resultaten te komen.
  • 24/24 bereikbaar voor vragen over webdesign. Dendermonde behoort ook tot ons doelpubliek en we komen met plezier bij je langs voor een verkennend gesprek.
  • We starten vanaf nul aan een project en bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf.
  • Uitstekende resultaten
 dankzij de ‘Webdesign Dendermonde’-aanpak.
  • CMS toegang: mogelijkheid om zelf content aan te passen via een gebruiksvriendelijk systeem.
  • Vaste contactpersoon die het volledige project beheert en klaar staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Dendermonde & webdesign

Naast webdesign hebben we nog een andere passie: internet marketing. Laat dankzij een professionele website of webshop je omzet groeien en kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingsprojecten. Ook voor de inhoud van nieuwsbrieven kan je terecht bij Green Bananas. Verder staan we graag in voor het grafische werk: logo’s op maat en een unieke huisstijl en leuke folders.

Voor Panasonic, Stad Aalst, Cimorné, Van Eyck en nog anderen verzorgden wij het webdesign. Daarnaast ontwikkelden we ook de webshop, de internet marketing, de branding en het design van Meubelklik en de officiële website van de ijsjeszaak Gelato Piccoli en Osteria Michele.

Wens je meer info over onze diensten? Webdesign? Dendermonde is je thuisbasis? Contacteer ons of kom langs in ons kantoor in Aalst en we bekijken samen wat je juist zoekt.

Dendermonde webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.