Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Dendermonde: wij zorgen ervoor

webdesign Dendermonde

Een nieuwe professionele website of webshop laten maken met een modern webdesign? Dendermonde is jouw regio? Ons team van specialisten staat voor je klaar met advies op maat. Maak nu een afspraak, dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professioneel webdesign en meer leads in regio Dendermonde?

Bij Green Bananas staat de klant steevast centraal. Alles begint dus bij jou, bij je bedrijf en bij je eigen doelstellingen. En dat betekent dat we voor je nieuwe website of webshop in eerste instantie met jou gaan overleggen. Zo bepalen we samen wat de beste aanpak is voor je bedrijf. En, dat is hier altijd een aanpak op maat.

We lijsten enkele zaken op die we bij Green Bananas belangrijk vinden:

 • Overleg met de klant en een directe aanpak om tot de beste resultaten te komen.
 • Vaste contactpersoon die het volledige project beheert en klaar staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden.
 • We starten vanaf nul aan je project en bekijken samen welke aanpak de beste is voor je bedrijf om zo de beste resultaten te halen met je nieuwe website.
 • 24/24 bereikbaar voor vragen en requests en dus zeker over je website.
 • Webdesign Dendermonde behoort ook tot onze actieve regio en we komen met plezier bij je langs voor een verkennend gesprek.
 • Uitstekende scores in regio Dendermonde. Ons webdesign versterken we steeds met een correcte SEO-strategie. Mooi design, mooie leads.
 • Makkelijk zelf aanpassingen uitvoeren: CMS toegang: mogelijkheid om zelf content aan te passen via een gebruiksvriendelijk systeem.

Een website laten bouwen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Dendermonde webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

We doen natuurlijk nog wel meer dan webdesign in Dendermonde. Zo zijn internet & content marketing twee van onze verdere passies. Denk maar aan…

Kortom, wij bouwen mee aan jouw merkidentiteit!

Webdesign Dendermonde – veel gestelde vragen:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Dendermonde: Webdesign en meer

Ben jij als bedrijf in en rond Dendermonde op zoek naar een webdesignbureau om een professionele website te laten maken? Nood aan een uniek en modern webdesign? Dendermonde is jouw regio? Dan heeft Green Bananas een perfecte oplossing voor jou. Ons team van ervaren webdesigners is steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën om jou een gebruiksvriendelijke website te leveren met een unieke uitstraling.

Zo gingen deze namen al met ons in zee om hun online aanwezigheid te versterken:

Sta jij binnenkort ook, als ondernemer in regio Dendermonde, met je spiksplinternieuw webdesign in dit rijtje? Wij zorgen er graag voor dat je website snel laadt, goed gescaled wordt op verschillende schermgroottes en dat deze voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen. Of je nu een webshop, een website of een one-pager wil lanceren, de groene bananen staan in voor jouw moderne website die goed scoort in zoekmachines.

Kortom, met webdesign Dendermonde van Green Bananas krijg je een website of webshop die volledig is afgestemd op je bedrijfsdoelen en je doelgroep. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij laten graag jouw project rijpen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in regio Dendermonde. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.