Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Dendermonde? Yes we can!

webdesign Dendermonde

Wil je een nieuwe website of webshop? En je bent daarvoor op zoek naar een ervaren partner? Vertrouw dan op Green Bananas we voor een uniek en professioneel webdesign in Dendermonde. Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we vorm kunnen geven aan jouw online verhaal.

Meer leads dankzij professioneel webdesign in Dendermonde?

Dat kan! Sterker nog: wij zorgen ervoor! Met onze professionele en resultaatgerichte aanpak gaan we resoluut voor een webdesign dat jou helpt om je doelstellingen te behalen, in Dendermonde en daarbuiten. Enne, we werken daarvoor volledig op maat. Haja, het gaat tenslotte in de eerste plaats over jou en je bedrijf. Je nieuwe website of webshop begint hier dan ook steeds met een uitgebreide kennismaking om te bepalen wat voor jou de beste aanpak is. We komen daarvoor met plezier bij je langs. Dendermonde is tenslotte vlak bij ons kantoor in Aalst.

Samenwerken met Green Bananas? Dan ben je steeds zeker van het volgende:

 • Een uniek en creatief webdesign dat helemaal past bij je bedrijf en doelstellingen.
 • Met onze bewezen SEO-strategie is een hoge vindbaarheid gegarandeerd.
 • Met een aantal gerichte ingrepen zorgen we voor meer conversies.
 • Gebruiksvriendelijkheid is voor ons een topprioriteit. Zo blijven je klanten langer op je website en zijn ze ook meer geneigd om actie te ondernemen.

Onze aanpak? Daarvoor stemmen we uitgebreid met jou af. Het gaat tenslotte in de eerste plaats over jouw verhaal en de doelstellingen die jij wilt behalen. Jouw doelstellingen bereiken is trouwens ook ons eigen doel wanneer we zorgen voor jouw webdesign in Dendermonde.

Green Bananas: webdesign en nog zowat van alles.

Dat zal wel zijn! We zijn niet alleen specialist in webdesign, we nemen ook met plezier de volledige ontwikkeling van je website of webshop voor onze rekening. Enne, als online en offline marketing- en communicatiebureau zorgen we ook maar al te graag voor een vliegende start voor jouw (nieuwe) online verhaal.

En daarvoor halen we hier bij Green Bananas zowat alles uit de kast. Zo kunnen we je helpen met onder meer:

Goh ja, en nog voor zowat van alles… Neem zeker een kijkje op onze dienstenpagina voor een volledig overzicht.

Op zoek naar meer leads via Google, ook dan ben je aan het juiste adres. Want vermoedelijk kwam je op deze pagina terecht met de zoekopdracht webdesign Dendermonde. Even sparren? Neem dan zeker contact met ons op.

Webdesign Dendermonde – veel gestelde vragen:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Een greep uit onze projecten uit regio Dendermonde: van webdesign tot …

Hier bij Green Bananas mochten intussen al voor heel wat websites zorgen voor een straf en converterend webdesign. Wij weten dus perfect wat nodig voor een website, webshop of onepager die precies doet wat jij ervan verwacht, wat ook jouw bedrijfsdoelen of doelgroep zijn.

Ons handelsmerk? Een uniek en creatief webdesign, gebruiksvriendelijkheid en vooral onze klantvriendelijke en directe no-nonsens aanpak.

Ondermeer bij deze namen konden ze onze resultaatgerichte aanpak wel smaken:

Ben jij de volgende? Kan jouw website wel een opfrisser gebruiken? Ben je op zoek naar een partner voor een volledig nieuwe website of webshop? Bij Green Bananas zorgen we niet alleen voor jouw webdesign in Dendermonde en daarbuiten, we zorgen ook dat je website snel laadt, er goed uitziet op verschillende schermgroottes en dat ze voldoet aan de recentste SEO-richtlijnen.

Een website laten bouwen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Dendermonde webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Green Bananas verzorgt jouw webdesign

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in regio Dendermonde. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.