Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Dendermonde

webdesign Dendermonde

Wens je een nieuwe professionele website of webshop te maken in de regio DendermondeWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Ons dynamisch team staat voor je klaar, maak nu een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer leads.

 • Overleg met de klant en een directe aanpak om tot de beste resultaten te komen.
 • Vaste contactpersoon die het volledige project beheert en klaar staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden.
 • 24/24 bereikbaar voor vragen over webdesign en andere requests
 • Dendermonde behoort ook tot onze actieve regio en we komen met plezier bij je langs voor een verkennend gesprek.
 • We starten vanaf nul aan een project en bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf om zo de beste resultaten te halen.
 • Uitstekende scores in regio Dendermonde. Ons webdesign versterken we steeds met een correcte SEO-strategie
 • Makkelijk zelf aanpassingen uitvoeren: CMS toegang: mogelijkheid om zelf content aan te passen via een gebruiksvriendelijk systeem.

Een website laten bouwen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Dendermonde webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Naast webdesign hebben we nog een andere passie: internet & content marketing. Laat dankzij een professionele website of webshop en een professioneel logo-ontwerp je omzet groeien en kom langs voor een sterke aanpak van je online en/of offline marketingprojecten. Ook voor de inhoud van converterende nieuwsbrieven en andere tovenarij met e-mailmarketing kan je terecht bij Green Bananas. Verder staan we graag in voor grafisch ontwerp: logo’s op maat en een unieke huisstijl en leuke folders. Kortom wij versterken jouw merk!

Website? Webdesign? Enkele veel gestelde vragen

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Dendermonde.

Voor Panasonic, Stad Aalst, Cimorné, Van Eyck en nog vele andere bedrijven verzorgden wij het webdesign. Daarnaast ontwikkelden we ook de webshop, de online marketing, de branding en het design van Healthy Bite en de officiële website van de Kastmakers en werkten we het volledige concept uit voor Heldin.

Wens je meer info over onze diensten? Op zoek naar een website met een leuk Webdesign? Dendermonde is je thuisbasis? Contacteer ons of kom langs in ons kantoor in Aalst en we bekijken samen hoe we je zaak kunnen laten groeien.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.