Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk webdesign?

Komt dat even goed uit! Webdesign is immers onze specialiteit. Al meer dan tien jaar maken we websites en webshops alsof ze voor onszelf zouden zijn. Nee, maar serieus: webdesign op maat is echt wel onze core business.

Jouw webdesign als basis voor online succes.

Je wil een nieuwe website laten maken en je bent nog op zoek naar een partner die helemaal thuis is in webdesign? Welkom bij Green Bananas! Wat je zoal van ons kunt verwachten en waar onze focus ligt? Een lijstje!

 • Onze leidraad voor succesvol webdesign? Conversie-optimalisatie.
 • Ons doel? Jouw doel bereiken. De beste aanpak bepalen we samen.
 • Aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk webdesign. Daar gaan we voor!
 • Een website of -shop zoals alle andere? Onze website-ontwikkelaars maken het liefst originele, creatieve designs klaar voor het wereldwijde web.
 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal. Hoge vindbaarheid is ons streefdoel.
 • Zelf content toevoegen aan je fonkelnieuwe website? Wij zorgen voor de handleiding en begeleiding. Al staan onze copywriters natuurlijk ook voor je klaar.
 • We zorgen voor de nodige integraties en koppelingen, zodat je workflow zo naadloos mogelijk stroomt.

Bij Green Bananas in Aalst vind je een hoop webdesign-enthousiastelingen, elk met hun eigen specialiteiten. Ze zoeken samen met jou de beste manier om jouw doel te bereiken.

Een website laten maken.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Doen we ook iets anders dan webdesign?

Uiteraard! Webdesign op maat mag dan onze core business zijn, we zijn ook gepassioneerd bezig met marketing in het algemeen. Online én offline. Wil je niet enkel een nieuwe webshop (in WooCommerce, Magento of een ander platform) of website laten maken, maar wil je ook offline je aanwezigheid en zichtbaarheid vergroten? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor autobestickering en bestickering van de ramen van je winkelpand of gelijk welk ander voorwerp. Die offline marketing zorgt voor heel wat herkenbaarheid, als het op de juiste manier gebeurt. Zoek je een communicatiebureau dat zich bezighoudt met alle aspecten van je communicatie? Dan zit je bij ons goed.

Bij Green Bananas schaart het grafische team zich bovendien met plezier achter jouw logo-ontwerp als dat nodig blijkt. Heb je al een logo of slogan? Kom dan gerust eens binnen om samen te bespreken hoe je visitekaartjes, flyers of ander drukwerk eruit moeten zien. Ook voor zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media marketing, standenbouw of shop-in-shop-elementen, drone luchtfotografie en nog meer staat ons team voor je klaar. Wil je nog een stapje verder gaan met video marketing? We horen het graag.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Prioriteit bij onze webprojecten? Dat je online snel vindbaar bent.

Webdesign is een verhaal waar verschillende spelers een rol hebben. Allemaal hebben we als prioriteit dat jouw website snel vindbaar is. Daarvoor zetten de verschillende teams hun beste beentje voor. Het grafische team gaat aan de slag om jouw klant bij de hand te nemen en hem in de goeie richting te sturen dankzij de juiste grafische elementen op de juiste plaats. Voor de ontwikkeling wordt het team bijgestaan door developers, zodat alles op en achter het scherm zo vlot mogelijk verloopt. Ook content is noodzakelijk om een website goed te laten scoren. Dankzij voorafgaande research én monitoring en bijsturing na oplevering door onze analytici komen we op die manier tot de beste resultaten.

In het verleden mochten we al onze krachten bundelen voor grote en nog grotere namen. Van Eyck Sport, Time To Meat, Haier, Panasonic Batteries en Alosta zijn maar enkele namen, maar neem zeker eens een kijkje in ons portfolio om onze verschillende webdesign projecten te ontdekken.

Heb je al een website en wil je een website-check laten uitvoeren? We bekijken graag jouw website in detail om je nadien een lijst van mogelijke actiepunten voor te schotelen. Volledig vrijblijvend, maar vol warme aanbevelingen, uiteraard. Ook voor een grondige SEO-analyse van je huidige website kun je bij ons team terecht. Enneuh, wil je starten met analyseren van de info in Google Analytics? Voor beginners kan dat Latijn zijn, dus wij analyseren graag jouw gegevens en helpen je op weg om er alles uit te halen wat je wil weten.

Webdesign op maat: daar gaan de Groene Bananen voor

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.