Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Creatief webdesign op maat? Green Bananas

Wil je een creatief webdesign dat gebruiksvriendelijk is? Dat bovendien gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines? Reken dan op Green Bananas. Al meer dan 10 jaar lang voorzien wij websites van een unieke en aantrekkelijke look. We werken voor al onze webdesigns steeds helemaal op maat van jouw bedrijf, jouw project, wensen en doelstellingen.  

Webdesign op maat: online scoren bij je doelgroep.

Yes. We gaan voor een webdesign dat volop scoort bij jouw doelpubliek, online dan toch. We willen dat je professionele website of webshop perfect matcht met de uitstraling van je bedrijf. Je klanten moeten zich onmiddellijk ’thuis’ kunnen voelen op je website. Onze webdesigners zorgen daarom voor een design dat perfect past bij jouw verhaal en voorzien de nodige call-to-actions voor meer conversies. Ze kiezen daarbij steeds voor responsive webdesign. Zo blijft de gebruikerservaring voor je bezoekers altijd optimaal en dat onafhankelijk van hun schermformaat. Ook een hoge vindbaarheid staat bij ons al van het prille begin hoog op ons prioriteitenlijstje.

Onze prioriteiten?

 • Hoge vindbaarheid: Met zoekmachine optimalisatie zorgen we voor een grote online zichtbaarheid. Dankzij onze beproefde SEO-strategie scoor je ook lokaal goed.
 • Conversie-optimalisatie: je bezoekers actie laten ondernemen op je website is een van onze voornaamste doelstellingen wanneer we een nieuw webdesign maken.
 • Jouw doel bereiken: we maken jouw doelstellingen tot de onze en bekijken samen hoe we ze kunnen bereiken.
 • Aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk: we gaan voor een optimale user experience met een responsief webdesign dat helemaal past bij jouw zaak.
 • Uniek webdesign op maat: onze website-ontwikkelaars maken het liefst originele, creatieve designs.
 • Kwalitatieve content: we zetten onze copywriters met veel plezier aan het werk om straffe content te schrijven voor je nieuwe website. Indien je dat wenst natuurlijk. Je kunt dat uiteraard ook zelf doen. In dat geval zorgen we voor een uitgebreide handleiding en begeleiding.

Kortom, ben je op zoek naar een webdesign bureau dat jouw online succes op de eerste plaats stelt? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. Wij bouwen aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die scoren. 

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Van webdesign tot het behalen van jouw doelstellingen.

Websites maken zit ons in het bloed bij Green Bananas. Onze webdesigners weten perfect hoe ze ook voor jou voor tevreden klanten kunnen zorgen. Met hun oog voor design toveren ze probleemloos een webdesign dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen. Ze leveren daarbij steeds maatwerk. Elke website is tenslotte anders. Elk aspect van je website in WordPress of een ander cms wordt onder de loep genomen. Van de plaatsing van de headers, de teksten, de call-to-actions en de afbeeldingen tot de lettertypes, … Als het over jouw doelstellingen behalen gaat, is geen inspanning ons teveel.

Onze ontwikkelaars vertalen het resultaat vervolgens in een gebruiksvriendelijke en mooie website die helemaal beantwoordt aan jouw noden en behoeften en die van je potentiële klanten. Indien je dat wenst, schrijven onze copywriters straffe content die je bezoekers aanzet tot actie. Met SEO-optimalisatie zorgen ze dat je website vlot gevonden wordt. En we kunnen ook onze huisfotograaf op pad sturen voor de perfecte beelden voor je website.

Is je website of webshop klaar en live, dan gaan we aan de slag met doelgerichte online marketing om jouw website zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk (nieuwe) klanten bekend te maken. zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media marketing, …  We zetten graag al onze ervaring in voor jouw verhaal en dat zowel online als Ook offline.

Green Bananas ontwerpt jouw flyer of brochure. Een nieuwe toets geven aan je visitekaartje? Originele bestickering voor op je wagen, ramen of vloer? Wij zorgen voor grafisch ontwerp dat spreekt en bovendien zorgt voor heel wat herkenbaarheid. Wist je trouwens dat onze gespecialiseerde grafische ontwerpers ook graag een nieuw professioneel logo-ontwerp voor je creëren?

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Green Bananas: samen voor snelle vindbaarheid online.

Als dynamisch webdesign bureau mochten we onze kennis en ervaring terzake al voor tal van bedrijven inzetten. Onder meer Van Eyck Sport, Time To Meat, Haier, Panasonic Batteries en Alosta konden onze ontwerpen al smaken, maar neem zeker eens een kijkje in ons portfolio om onze verschillende webdesign projecten te ontdekken.

Jouw nieuwe website op maat? Daar zorgen we samen voor. Op basis van jouw input en verhaal zorgen we ervoor dat je website de juiste look en feel heeft en dat ze snel vindbaar is online. Met een aantrekkelijke homepage maak je alvast een geweldige eerste indruk en als je dat wenst voorzien we extra SEO landingspagina’s zodat je nog gemakkelijker gevonden wordt. En die pagina’s krijgen uiteraard een webdesign dat helemaal past bij de rest van je website. Zo krijgt jouw bedrijf online de uitstraling die het verdient.

Een nieuwe webproject is altijd een team-effort hier bij Green Bananas. Onze grafische ontwerpers gaan aan de slag om jouw klant bij de hand te nemen en hem in de goeie richting te sturen dankzij de juiste grafische elementen op de juiste plaats. Het webdevelopment laten we graag over aan onze ontwikkelaars, zodat alles op en achter het scherm zo vlot en snel mogelijk verloopt. Ook content is noodzakelijk om een website goed te laten scoren. Dankzij voorafgaande research én monitoring en bijsturing na oplevering door onze analytici komen we op die manier tot de beste resultaten.

Wil je graag je bestaande website even onder de loep laten nemen? Met een volledige website-check bekijken we jouw website in detail en komen nadien met een aantal mogelijke actiepunten. Het levert je ongetwijfeld een aantal interessante inzichten op, zaken waar je al dan niet actie kunt voor ondernemen. De keuze laten we aan jou. We voeren ook met plezier een  grondige SEO-analyse van je huidige website uit.

Webdesign op maat: daar gaan de Groene Bananen voor

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van webdesign?

Heb je een nieuwe website nodig? Kan je website misschien een opfrisbeurt gebruiken? Green Bananas zorgt ervoor dat jouw website scoort online. Wij geven onze projecten stuk voor stuk een uniek webdesign op maat. We begeleiden en adviseren jou graag in je zoektocht naar de perfecte website voor jouw bedrijf. Contacteer ons snel en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.