Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Aalst, wij zorgen ervoor

Webdesign Aalst

Ben je op zoek naar meer leads? Een nieuwe professionele website of webshop in regio AalstWebdesign staat centraal bij Green Bananas.  Maak volledig vrijblijvend een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen laten rijpen.

Professionele website = meer naamsbekendheid en meer leads.

 1. Een nauwkeurige aanpak staat centraal wanneer we met jouw webdesignproject aan de slag gaan.
 2. Goed scoren met je website bv.: in regio Aalst en een hoge vindbaarheid dankzij onze bewezen SEO-strategie. Wellicht kwam je zelfs op deze pagina terecht met de zoekopdracht “webdesign Aalst”. Dat was onze bedoeling. 😉
 3. Samen met jou en jouw medewerkers gaan we aan de slag en bekijken wat de beste aanpak is om jouw doel te bereiken en het gepaste webdesign te gaan ontwikkelen
 4. Zelf content toevoegen aan jouw website? Geen probleem met jouw persoonlijke handleiding en onze begeleiding, kan je makkelijk aanpassingen uitvoeren aan jouw website.
 5. Ieder project krijgt van ons een uniek webdesign & een creatieve invulling en unieke content aanvulling door ons Aalsterse team!
 6. We staan steeds voor je klaar en je kan altijd bij ons terecht met al jouw vragen in ons kantoor in Aalst, vol met webdesign enthousiastelingen.

Een nieuwe website laten maken in regio Aalst. Webdesign in jouw huisstijl.

Stap 1 Ontwerpfase

Van een ruw idee of schets tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

Webdesign Aalst Green Bananas

Van ontwikkeling tot afwerking van het volledige webproject.

Onze developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign: veel gestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Webdesign Aalst: samen met Green Bananas

Al onze websites hebben een responsive webdesign. Want je wil je bezoekers op elk moment en op elk toestel correct en goed informeren.

We zorgen voor sites met een straf design, naast de ontwikkeling van websites kan je bij ons ook terecht voor: e-mailmarketing en allerlei andere vormen van online marketing, webshopbeheerSEO-optimalisatie en mediacampagnes.

Ook via social media marketing zal je website of webshop naambekendheid verwerven. Wil je je bedrijf nog extra in de schijnwerpers plaatsen? Dat kan bijvoorbeeld ook met drone luchtfotografie.

Heb je al een website, maar wil je tools leren kennen als Google Analytics? Voor beginners geen sinecure, dus wij analyseren je website graag. We maken ook graag een website-check en/of SEO-analyse om de pijnpunten van de website bloot te leggen, zodat je weet wat je kan verbeteren.

Samen met jou, de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat.

Kom volledig vrijblijvend eens langs in ons kantoor te Aalst. Webdesign met een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten, daar zorgen we samen voor.

Meerdere webdesign referenties uit Aalst.

We zijn hier bij Green Bananas al lang niet zo groen meer als het gaat over het ontwikkelen van websites. Met onze jarenlange ervaring zijn we een vaste waarde geworden in onze thuisstad Aalst. Webdesign projecten mochten we  dan ook al voor een pak bedrijven uit Aalst en omgeving verzorgen.

Enkele voorbeelden:

Het lijstje is eigenlijk nog een pak langer. Zo is er ook nog de webshop van Van Eyck Sport waarvoor we niet alleen het webdesign voor onze rekening nemen maar ook het volledige webshopbeheer en de SEO-strategie. En de officiële website van Aalst Carnaval. En … Misschien bekijk je toch maar beter ons portfolio eens.

Om maar te zeggen dat we houden van Aalst en trots zijn op ons werk. Wist je trouwens dat we onze kunsten ook al mochten tonen voor heel wat grotere namen? Zo gingen we in het verleden al aan de slag voor Haier, Platteau Ramen, Candy, … Goh ja, ook hier is het lijstje eigenlijk wel lang.

We doen trouwens ook nog wel een paar andere zaken. We zijn een marketingbureau & communicatiebureau en dus verzorgen we ook graag al je online en offline marketing. We werken dan samen met jou een strategie op maat uit en gaan aan de slag met bijvoorbeeld SEO, SEA, social media marketing of e-mailmarketing. Eigenlijk alles om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Goed scoren in Google? Dan ben je aan het juiste adres, want vermoedelijk kwam je op deze pagina terecht met de zoekopdracht webdesign Aalst, concreet we kunnen jou helpen aan nieuwe leads.

Wat denk je? Eens samenzitten? Digitaal of bij ons op kantoor? Wij zorgen voor de koffie. Dus concreet opzoek  Dan bekijken we samen wat de beste aanpak is voor jouw project. Enne, voor alle duidelijkheid: dat mag ook een project in Dendermonde; of elders in Vlaanderen zijn uiteraard.

Jouw nieuwe responsive webdesign? Wij staan voor je klaar!

Wij van Green Bananas te Aalst zorgen graag voor je webdesign. Contacteer ons en laat het rijpingsproces van je project starten.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.