053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Aalst

Gevestigd in Aalst? Wij zorgen voor je webdesign.

Wens je een nieuwe professionele website of webshop te creëren in de regio Aalst? Webdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

We specialiseren ons in design, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing, internet marketing, webshopbeheer, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven. Wil je je bedrijf nog extra in de schijnwerpers plaatsen? Dat kan bijvoorbeeld ook met luchtfotografie.

Webdesign en veel meer!

  • Lokaal hoog scoren en een hoge vindbaarheid in Google daar focussen we ons op met onze unieke SEO-strategie.
  • We gaan samen met jou aan de slag en bekijken wat de beste aanpak is om jouw doel te bereiken.
  • We staan steeds voor je klaar en je kan altijd bij ons terecht met al jouw vragen in ons kantoor in Aalst.
  • Wil je zelf content toevoegen aan jouw website? Geen probleem met jouw persoonlijke login, onze handleiding en onze begeleiding.
  • Een nauwkeurige aanpak staat centraal wanneer we met jouw project aan de slag gaan.
  • Ieder project krijgt van ons een creatieve en unieke aanvulling.

Nood aan nieuwe leads? Een nieuwe website? Op maat ontworpen webdesign? Aalst is jouw regio, contacteer ons!

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Aalst onze uitvalsbasis

Green Bananas werkt onder meer samen met Panasonic, Haier en Dok Noord en staat in voor hun webdesign. Daarnaast ontwierpen wij de website van het gloednieuwe Du Parc en de officiële site van Aalst Carnaval. Ook de webshop van Van Eyck Sport namen wij voor onze rekening, alsook het volledige webshopbeheer.

Naast webdesign staan we ook klaar om je te helpen met de versterking van je naamsbekendheid, dit zowel online als offline. We zorgen voor sterke mediacampagnes en zorgen dat we het juiste doelpubliek bereiken. Hier denken we aan SEO&SEA, social media marketing, gerichte mailcampagnes en indien nodig zorgen we voor de aanwezigheid van je merk in de gekende offline kanalen; zoals de krant, tijdschriften en radio. Kortom, we kijken steeds samen wat de juiste strategie is om je merk te versterken.

Ook voor het grafisch ontwerp zorgen wij: logo’s op maat en een buitengewone huisstijl staan hier centraal. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons kantoor in Aalst. Webdesign & je marketing campagnes kan je voortaan aan ons toevertrouwen.

Aalst webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start nu het rijpingsproces.